Novak Djokovic a intrat în contact cu un sportiv testat pozitiv pentru Covid-19

16 Iun 2020 | scris de A.V.
Novak Djokovic a intrat în contact cu un sportiv testat pozitiv pentru Covid-19

Novak Djokovic a organizat săptămâna trecută prima ediție a Adria Tour, un turneu demonstrativ la care au participat în fiecare zi peste 4000 de spectatori. De-a lungul acelor zile, liderul ierarhiei ATP a intrat în contact cu Nikola Jankovic, sportiv care a fost depistat pozitiv pentru Covid-19, informează Marca.

Anunțul a fost făcut de Partizan Belgrad, club de care aparține Jankovic. Sportivul a fost deja plasat în izolare. De-a lungul săptămânii trecute, Nikola Jankovic a intrat în contact cu Nole, dar și cu Nikola Jokic, vedeta celor de la Denver Nuggets.

Conform presei din Serbia, Novak și ceilalți jucători care au luat parte la întrecerea din Belgrad vor fi testați cât mai rapid.

Adria Tour ar trebui să se mute în această săptămână la Zadar, în Croația. La competiție au luat parte, printre alții, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Dusan Lajovic și Filip Krajinovic.

Zilnic, la Belgrad au fost peste 4000 de spectatori, aceștia nerespectând niciun fel de măsuri de distanțare socială (nu au purtat nici măști).

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră