Ilie Năstase nu poate intra la Wimbledon nici ca spectator

05 Iul 2017 | scris de Radu Popescu
Ilie Năstase nu poate intra la Wimbledon nici ca spectator

Fostul jucător român de tenis Ilie Năstase nu poate intra nici ca spectator pe terenurile de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, informează publicația britanică The Telegraph,scrie agerpres.ro.

 

Toți agenții de securitate care păzesc intrările la terenurile de tenis de la All England Club au primit copii după fotografia portret a fostului președinte al Federației Române de Tenis, poreclit ''Domnul Nasty'', pentru ca acesta să fie oprit chiar dacă el dorește să fie un simplu spectator la confruntările de la Wimbledon.

Năstase (70 ani), căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost suspendat de ITF pentru că le-ar fi insultat pe jucătoarea Johanna Konta și pe Anne Keothavong, căpitanul echipei Marii Britanii, precum și un arbitru, la meciul de la Mamaia (22 aprilie).

Într-o conferință de presă susținută înaintea meciului de la Mamaia, Năstase a avut cuvinte ''sexiste'' și ''rasiste'' în legătură cu faptul că Serena Williams este însărcinată. ''Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!'', a putut fi auzit Năstase spunând de către jurnaliști.

Ulterior, Ilie Năstase și-a cerut scuze într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook pentru ieșirile pe care le-a avut la meciul cu Marea Britanie și față de Serena Williams, însă a considerat că reacțiile presei au fost exagerate.

Alte stiri din Sport

Ultima oră