Manchester United ar fi vrut ca Guardiola să-l înlocuiască pe Van Gaal

26 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Manchester United ar fi vrut ca Guardiola să-l înlocuiască pe Van Gaal

Manchester United ar fi vrut ca Guardiola sa -l înlocuiască pe Van Gaal

Visul lui Manchester United a fost să-la aduca pe Old Trafford pe Guardiola dar cum acesta a ales City a aparut atunci varianta Mourinho, scrie Manchester Evening News.

De fapt toata lumea se intreabă cum va arata United in varianta Mou când se stie că echipele antrenate de portughez practică un joc cenuşiu, concentrat pe apărare şi mai putin pe atac,exact cum nu-şi doresc fanii de pe Old Trafford. Şi Eric Cantona,fostă legenda a lui Manchester United ,spunea că fanii nu vor fi incântaţi de jocul echipei dar rezultatele,mult mai bune ca pe vremea lui Van Gaal ,sigur vor veni. Şi mai spunea Cantona că cea mai bună varianta ar fi fost Guardiola care, între-adevar, a venit la Manchester,dar a gresit echipa- Guardiola a semnata cu rivala lui United, Manchester City.

Interesant este că in 2008 Barcelona cauta un antrenor care să-l inlocuiasca pe Rijkaard şi varianta care se profila era Mourinho-au fost chiar şi discutii între cele două parti , Mourinho îşi dorea mult să vină la echipa catalana dar până la urmă ,la recomandarea lui Txiki Begiristain,conducerea clubului l-a ales pe Guardiola, antrenor la Barcelona B şi un ilustru necunoscut in materie de antrenorat. Txiki este acum directorul sportiv al lui City,cel care l+a convins pe Guardiola să vină la echipă.

Iata ca si acum,echipa care l-a ales pe Mourinho regreta ca nu l-a convins pe Guardioala.

Ce “meciuri” vor fi intre cei doi in Premier League...

Alte stiri din Sport

Ultima oră