Coronavirus în sport: un fotbalist român decedat în urma infecției cu COVID-19

18 Apr 2020 | scris de A.A.
Coronavirus în sport: un fotbalist român decedat în urma infecției cu COVID-19 Galerie foto (2)

Unul dintre cei mai iubiţi jucători ai anilor ’90, titular incontestabil al echipelor fanion de atunci, Vulturii şi Venus Lugoj, Valentin Podean, a murit astăzi, la vârsta de 49 de ani.

Victimă a Covid-19, pe fondul unor alte afecţiuni cronice, Vali, mijlocaşul central cu dribling, deposedare şi un şut extraordinar, a pierdut mingea pe care scria viaţă.

Valentin Podean s-a născut în 1971, la Belinţ, unde a jucat fotbal pe maidan, însă cum avea calităţi native extraordinare, chiar fără juniorat, a făcut pasul spre echipele importante din acea perioadă, precizează redesteptarea.ro.

Avram Goia, fostul atacant al celor de la Olimpia Satu Mare, a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus. Fostul fotbalist avea 61 de ani.

Olimpia a anunțat dispariția lui Goia prin intermediul unui comunicat. Acesta era stabilit din mai mulți ani în Spania, iar tot acolo a luat contact cu virusul care a ucis 32,137 de oameni.

”Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea în neființă a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia. Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19.

Avram Goia a bifat șase prezențe în Divizia A (așa cum se numea atunci Liga 1) în ediția 1978-1979.

Goia, născut în 1959, era stabilit de mulți ani în Spania și acolo a contractat virusul care i-a adus sfârșitul.

Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată pe site-ul oficial al clubului, preluat de Digi Sport.

Alte stiri din Sport

Ultima oră