Vaccinare la Castelul Corvinilor, la acest sfârşit de săptămână

12 Mai 2021 | scris de A.V.
Vaccinare la Castelul Corvinilor, la acest sfârşit de săptămână

Turiştii care vor ajunge în acest weekend la Castelul Corvinilor din Hunedoara, dar şi localnicii se vor putea vaccina împotriva COVID-19 în cadrul unui centru de vaccinare ce va fi amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric, relatează Agerpres.

Potrivit Primăriei Hunedoara, centrul va funcţiona în zilele de 15 şi 16 mai, dar şi pe 22 şi 23 mai, urmând ca persoanele care doresc să se vaccineze să poată alege între doze Johnson&Johnson – tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără să mai fie nevoie de un rapel, şi Pfizer – tip de vaccin pentru care e nevoie şi de rapel.

„Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activităţii, este indicat să contactaţi, în prealabil, personalul centrului, la numerele de telefon 0770.472.363 sau 0771.074.262 (în cazul în care linia este ocupată, vă rugăm să lăsaţi un mesaj prin aplicaţia WhatsApp la unul dintre cele două numere şi veţi fi contactat ulterior)”, a menţionat miercuri Primăria Hunedoara pe pagina oficială de Facebook.

Aceleaşi numere de telefon sunt disponibile şi pentru grupurile de turişti care intenţionează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică şi doresc să beneficieze şi de vaccinul anti-COVID Johnson&Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech.

Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi cetăţeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor.

Centrul de la Castel va funcţiona sâmbătă şi duminică între orele 9,00 – 20,00.

Sursa foto: Facebook Muzeul Castelul Corvinilor

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră