Jeff Bridges a contractat coronavirusul în timp ce făcea chimioterapie: „COVID a făcut cancerul să pară o floare la ureche”

14 Sep 2021 | scris de Andreea Vasilescu
Jeff Bridges a contractat coronavirusul în timp ce făcea chimioterapie: „COVID a făcut cancerul să pară o floare la ureche”

I s-a întâmplat și actorului Jeff Bridges, care acum povestește prin ce a trecut. Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din filme ca The Big LebowskiThe Fisher King sau Tron: Legacy, a dezvăluit că a contractat COVID-19 în luna ianuarie și a fost spitalizat timp de săptămâni în timp ce era tratat pentru cancer, relatează Insider.

Atât Bridges cât și soția sa au fost testați pozitiv la coronavirus după ce au intrat în contact cu o persoană infectată la unitatea medicală unde acesta urma  chimioterapia.

Actorul a relatat pe site-ul său că soția sa a rămas în spital timp de 5 zile în timp ce el a fost externat după 5 săptămâni.

Motivul pentru care am fost acolo atât de mult este că sistemul meu imunitar este slăbit din cauza chimioterapiei”, a scris acesta.

COVID-19 a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”, a mai notat actorul.

Bridges a anunțat de asemenea că, din fericire, cancerul a intrat în remisie.

Aclamatul actor american, câștigător a două Globuri de Aur și al unui Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 2009 (pentru rolul din Crazy Heart), anunțase în luna octombrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu limfom.

Deși este o boală gravă, mă simt norocos să am o echipă grozavă de doctori și prognosticul este bun”, declara Bridges la momentul respectiv.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră