Cea mai grasă femeie din lume: Cântărea aproape o jumătate de tonă şi după trei luni de tratament a ajuns la 176,6 kg!

04 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Cea mai grasă femeie din lume: Cântărea aproape o jumătate de tonă şi după trei luni de tratament a ajuns la 176,6 kg!

Egipteanca, ştiută ca fiind cea mai grasă femeie din lume cu ale ei 550 de kilograme, va părăsi India, unde a fost operată, pentru a continua tratamentele în Emiratele Arabe Unite, transmite site-ul BFMTV.com.

Eman Ahmed Abd El Aty cântărea aproape o jumătate de tonă atunci când a venit la Bombay, în luna februarie anul acesta, când a fost diagnosticată cu elefantiazis, o boală care provoacă inflamarea membrelor şi a altor părţi ale corpului. Cu ajutorul unui regim alimentar lichid şi a chirurgiei bariatrice, femeia a pierdut 323 de kilograme în doar trei luni. 
Totuşi, Eman Ahmed Abd El Aty cântăreşte, în prezent, 176,6 kilograme. Ea părăsit spitalul pentru a fi transferată la Abu Dhabi, unde, aproximativ un an, va face psihoterapie  la Spitalul VPS Burjeel, au anunţat medicii. 

Diabet, hipertensiune şi insomnie
Am adus din Italia o targă hidraulică pentru a o transporta pe Eman, care va fi însoţită de medic, asistente şi infirmiere, a precizat pentru AFP Sanet Meyer, responsabil cu transferurile medicale la VPS Burjeel. Povestea acestei femei din oraşul Alexandria este uimitoare. Până la internarea în spitalul din Bombay, ea nu a mai ieşit din casă de aproape 25 de ani. Şi, iată, povestea ei l-a emoţionat pe un chirurg indian care i-a propus să o opereze. Din cauza sutelor de kilograme, femeia a avut un atac de cord şi suferă de diabet, hipertensiune şi insomnie. Ea nu poate vorbi corect şi este parţial paralizată. Intervenţiile chirurgicale de reducere a greutăţii sunt din ce în ce mai frecvente în India, unde obezitatea tinde să devină un fenomen mai ales în zonele urbane. 

 

 

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră