(VIDEO) O tânără a plecat să alerge prin pădure, pentru relaxare, apoi s-a rătăcit. Panicată, femeia s-a...MULS ca să nu moară de foame

11 Mai 2015
(VIDEO) O tânără a plecat să alerge prin pădure, pentru relaxare, apoi s-a rătăcit. Panicată, femeia s-a...MULS ca să nu moară de foame
O tânără face deliciul presei internaționale, după ce a fost salvată dintr-o situație aparent dramatică. Femeia a ieșit să alerge pe un drum de țară, însă la un moment dat s-a rătăcit prin pădure. Încercând să iasă la un drum, s-a rătăcit. Apoi s-a panicat și neavând la ea telefonul mobil, a încercat să facă un foc într-un luminiș ca să atragă atenția. Pentru că n-a reușit, starea de panică i s-a accentuat și mai tare.

A început să strige disperată după ajutor, apoi i s-a făcut frică să n-o mănânce vreun animal sălbatic, așa că și-a adus aminte de emisiunile de supraviețuire la care obișnuia să se uite și s-a gândit să-și facă un adăpost. Soluția aleasă de femeie a fost să adune un morman de frunze uscate și să se ascundă sub el, ca să-și mențină temperatura corpului constantă.

Acolo a prins-o noaptea pe tânără, sub mormanul de frunze. Pentru că auzea tot felul de zgomote, frica a atins cote maxime. La un moment dat i s-a făcut foame și singura alegere la care s-a gândit tânăra mamă a fost să-și mulgă sânii și să bea laptele, deși în jurul ei existau tot felul de fructe de pădure.

Acasă, familia o aștepta să se întoarcă, însă văzând că nu mai apare, soțul său a alertat autoritățile, care au demarat imediat o căutare cu elicopterul. Femeia a fost găsită în cinci minute de elicopterul de căutare, cu ajutorul dispozitivului care arată căldura emanată de corpul uman. Tănăra se afla la nici un kilometru de casă și s-a învârtit toată ziua în cerc, în pădurea respectivă. Revederea cu familia a fost spectaculoasă, iar femeia a promis că nu mai pleacă niciodată la alergat fără telefonul mobil, busolă sau rucsac cu alimente și rachete de semnalizare.
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră