Si-a ingrasat iubita, sa nu i-o fure altii: Tanara, disperata dar multumita ca o ia de nevasta

20 Apr 2015
Si-a ingrasat iubita, sa nu i-o fure altii: Tanara, disperata dar multumita ca o ia de nevasta
Vreti sa nu se mai uite niciun barbat la iubita voastra, oricat ar fi de frumoasa? Cum vă păstrați iubita langa voi? Intrebari care macina barbatii gelosi si posesivi, dar putine solutii care sa le asigure o siguranta. Un tanar de 25 de ani a luat o decizie extrema, aceea de a-si ingrasa iubita, incat baietii sa stea departe de ea. Tanarea, care avea o greutate de 50 de kilograme si arata ca o zana atunci cand s-au cunoscut, are acum aproape o suta de kilograme si abia incape pe usa.

Potrivit people.cn, tanarul era extrem de paranoic in privinta fidelitatii femeii si era foarte posesiv cu iubita lui. La inceput, tanara s-a bucurat ca ii aducea micul dejun in pat, iar pranzul si cina era consistente si cateodata chiar imense. O trezea chiar si in toiul noptii sa-i dea de mancare tot felul de gustari care se transformau in mese copioase. Astfel, in numai doi ani de zile, tanara a ajuns de la 50 de kilograme la aproape o suta, insa el s-a mentinut la aceeasi greutate, fapt care este acum mai ciudat, pentru ca la cele 60 de kilograme ale sale, contrastul intre ce doi este destul de ciudat. Prietenii celor doi au observat ce se petrece si au tot incercat sa-l determine sa inceteze, insa acesta nu s-a oprit, ba chiar a ridicat stacheta. El a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat, insa nu fara unele sacrificii. Parintii fetei s-au declarat oripilati de situatie si au refuzat sa-l recunoasca de ginere, considerand ca le-a distrus fata.

Povestea celor doi a socat opinia publica, comentariile internautilor indreptandu-se catre penibilul situatiei si condamna decizia barbatului, dar si pasivitatea femeii.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră