Numai un american putea s-o dea în judecată pe tipa de la prima întâlnire!

18 Mai 2017
Numai un american putea s-o dea în judecată pe tipa de la prima întâlnire!

Procesomani la nivel de structură genetică, americanii nu se dau în lături de la nimic să dea în judecată, oricând, oricum, pentru orice, și cazul următor întărește această convingere!

Un bărbat de 37 de ani din Austin se va adresa instanței pentru a rezolva litigiul creat de partenera sa la vizionarea unui film, care a comis "sacrilegiul" de a trimite mesaje de pe telefon în timp ce urmăreau împreună "Guardians of the Galaxy Vol. 2".

Potrivit ScreenCrush, perechea se afla la prima întâlnire. Bărbatul, agasat de faptul că femeia de lângă el stătea cu ochii pironiți pe ecranul telefonului și nu pe cel care rula filmul, i-a cerut, chiar de mai multe, să pună telefonul deoparte sau să iasă din sală pentru a termina conversația, Într-un final, femeia i-a ascultat sfatul, dar l-a părăsit de tot, lăsându-l să se întoarcă "pe jos" acasă.

Potrivit sursei citate, bărbatul va cere instanței daune în valoare de 17,31 dolari - contravaloarea biletului la film. El a declarat media că femeia era obsedată de telefon și l-a pornit de 10-20 de ori în numai 15 minute, faptă ce contravine regulilor de comportament civilizat dintr-un cinematograf.

Tipul a mai mărturisit că i-a fost afectată în mod dezastruos experiența vizionării filmului și, chiar dacă suma cerută drept daună este infimă, el vrea să dea un exemplu care să prevină pe viitor astfel de manifestări care, în opinia sa, sunt o amenințare la adresa societății civilizate.

În apărarea sa, femeia a recunoscut că a expediat vreo două-trei mesaje, dar ca gestul său nu părea să fi deranjat pe nimeni, cu excepția partenerului de întâlnire.

Ea a mai declarat jurnaliștilor care au contactat-o că nu avea habar de procesul intentat, însă va cere un ordin de restricție împotriva bărbatului, deoarece acesta a cerut în repetate rândur,i atât ei cât și altor membri ai familiei sale, banii pe biletul la film!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră