Mesajul emoționant al unei tinere musulmane la încheierea liceului

03 Iun 2015
Mesajul emoționant al unei tinere musulmane la încheierea liceului
Aspectul podoabei capilare este mereu un subiect sensibil pentru doamne. Toate s-au confruntat cu acea zi în care părul nu vrea să stea nicicum. Americanii numesc această zi “Bad Hair Day”.  

Anuarul este la rândul lui o colecție de amintiri și mesaje importante pentru orice persoană la încheierea liceului. De aceea mulți se grăbesc să scrie ceva memorabil.

O tânără musulmană din SUA a înțeles că adversitatea față de cei de felul ei poate fi combătută și prin umor. Astfel, în dreptul pozei sale din anuar a scris mesajul: ”În patru ani de liceu nu am avut nici măcar o zi în care să nu îmi stea coafura bine”. Musulmană fiind, ea poartă vălul islamic, așa că evident că podoaba capilară era ”pusă la adăpost”, niciun fir de păr nefiind la vedere.

Conform Huffington Post, ea nu s-a oprit aici și a postat poza ei și mesajul și pe rețeaua de socializare Imgur. Comentariile pozitive și negative nu au întârziat să apară. “Bravo pentru autoironie” sau ”ești puternică precum o bombă”, au fost câteva dintre laude.

N-au lipsit nici comentarii precum: “dar n-ai avut nici o zi în care ți-a stat părul bine” sau “nu ai primit niciodată un compliment pentru coafura ta”. (I.D)

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră