Internetul e răvășit! Ce a putut dezvălui, și apoi șterge, Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Facebook! (FOTO)

14 Iun 2015
Internetul e răvășit! Ce a putut dezvălui, și apoi șterge, Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Facebook! (FOTO)
Cei 502k de "lăicuitori" ai paginii de Facebook pe care o are Bianca Drăgușanu au întâmpinat dimineața zilei de duminică ca pe una obișnuită, fără să știe fosta prezentatoare TV, declarată vedetă pe viață de media din România, avea să le atragă atenția și cu altceva decât cu o nouă imagine sau anunțului unui nou amantlâc cu Victor Slav sau Adrian Cristea...

Dar lumea Facebook-ului a fost zguduită din temelii, Bianca Drăgușanu și-a publicat diploma de bacalaureat dezvăluind cu falsă modestie notele obținute la examene.
Limba și literatura română oral – nota 9, la proba scrisă aceeași notă. La limba engleză a obținut nota 8,50, în timp ce la matematică a luat 7,20.
Ce atrage în mod special atenția este examenul de profil - "tehnica servirii consumatorilor", unde a obținut nota 10, și, după succesul despre care se spune că îl are în societate, se pare că a continuat să obțină nota maximă la acest capitol și după bac... Malițios comentariu, nu? Dar tocmai acest document dovedește că avea studii în domeniu!

La câteva ore după evenimentul epocal, Drăgușanu a renunțat să se mai afișeze cu diploma, ștergând postul, din fericire, mai există dovezi.




Alte stiri din Reportaj

Ultima oră