GAFĂ DE PROPORŢII. O jurnalistă din Brazilia a anunțat moartea lui Cristiano Ronaldo (VIDEO)

28 Iun 2015
GAFĂ DE PROPORŢII. O jurnalistă din Brazilia a anunțat moartea lui Cristiano Ronaldo (VIDEO)
În timpul unui program de televiziune extrem de popular în Brazilia, Fatima Bernardes a anunțat moartea atacantului de la Real Madrid. Jurnalista a avut ceea ce se numește „blanc pe creier” și a comis o gafă de proporţii. 

La finalul emisiunii „«Encontro com Fatima Bernardes»”, difuzat pe Rede Globo, cel mai mare canal tv din Brazilia, celebra prezentatoare a anunțat moartea lui Cristiano Ronaldo.

Conform scriptului emisiunii, Fatima Bernardes trebuia de fapt să-i aducă un omagiu cântăreţului brazilian Cristiano Araujo, care a murit la 24 iunie, într-un accident de mașină. Dar prezentatoarea a încurcat numele și a rostit pe post, în direct, „pe mâine și rămânem cu această imagine a lui Cristiano Ronaldo. Pentru ca oamenii să-și amintească de el. Și iată omagiul nostru pentru el și familia lui.”

O greșeală fatală, pe care Fatima Bernardes a realizat-o imediat după ce pe ecran a început să curgă genericul emisiunii. Prin lavaliera rămasă deschisă, ea se aude exclamând „Cristiano Araujo, Doamne! Ce am spus? Oh, Doamne!”.


 

După emisiune, jurnalista și-a cerut scuze: „Am rostit numele în mod automat. Îmi pare rău. Îmi cer scuze telespectatorilor.”
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră