DISPERARE printre fani! Starletă de filme pentru adulți, închiriată de un chinez pentru 15 ani

15 Mai 2015
DISPERARE printre fani! Starletă de filme pentru adulți, închiriată de un chinez pentru 15 ani
Inspirat de "Pretty woman", filmul anilor '80, în care personajul lui Richard Gere se romanța cu o damă de companie interpretată de Julia Roberts, un businessman chinez i-a propus unei populare starlete porno încheierea unui contract de exclusivitate pe următorii 15 ani, această cesiune a drepturilor de folosință fiind evaluată la aproximativ 7 milioane de euro.

"Nuuuu! Nu ne poate părăsi așa!", "Este una dintre cele mai bune, naturală. Nu pot să cred că ne-a părăsit pentru acel bărbat!", așa sună disperarea postată pe internet a celor aproape cinci milioane de fani ai "operelor artistice" în care a apucat să joace până acum starleta.

Subiectul tranzacției, în vârstă de 22 de ani, Rola Misaki a fost văzută deja atârnând în public la brațul omul de afaceri, care a ținut totuși să-și ascundă fața în spatele unei măști, pentru a nu fi recunoscut de prea multă lume.

Culmea e că filmele sale nu s-au prea întâlnit cu succesul în țara natală, Japonia, în schimb au făcut ravagii printre vecinii chinezi.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră