Masacrul de la Orlando. Președintele Iohannis, din nou profund întristat

12 Iun 2016 | scris de Cristi Ionescu
Masacrul de la Orlando. Președintele Iohannis, din nou profund întristat

Președintele Klaus Iohannis și-a prezentat condoleanțele pe Facebook poporului american, declarând că este profund întristat de vestea tragediei din clubul de homosexuali din Orlando, unde 50 de persoane au fost ucise și alte 53 rănite. Atacatorul ar fi fost simpatizant al jihadiștilor, potrivit presei americane.

"Sunt profund întristat de vestea tragediei care a avut loc într-un club din Orlando, Florida. În aceste momente dificile, România este alături de Statele Unite ale Americii, partener strategic al țării noastre, cât și de poporul american. Îmi exprim întreaga solidaritate și transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor", a scris pe Facebook președintele.

Președintele a postat un mesaj aproape identic și după tragedia din clubul Colectiv: ""Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie".

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră