Dragnea dă semne că ar renunţa la PSD. Zgonea nu mai demisionează

25 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea dă semne că ar renunţa la PSD. Zgonea nu mai demisionează

"Puţin probabil! Puţin probabil, dar sunt câteva obiective pe care mi le-am asumat şi care mă interesează să se întâmple, anume modernizarea partidului care este în plină desfăşurare – eu neavând stilul altor politicieni, care să facă din orice operaţiune spectacol mediatic, dar şi pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid, care să preia din 2017. De asemenea, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare. Aceste două obiective sunt cele care încă mă mai ţin active în poziţia asta", a declarat luni, Liviu Dragnea, conform mediafax.ro.

Întrebat dacă va demisiona din funcţie, Dragnea a răspuns: "Am spus că e puţin probabil să doresc să mai continui după alegerile locale. Puteţi să traduceţi din română în română cum doriţi. Eu am spus puţin probabil şi sunt foarte sincer".

În ce priveşte demisia preşedintelui executiv, Valeriu Zgonea, din funcţiile deţinute în partid, acesta spune că decizia va fi luată mâine de Comitetetul executiv.

''Se va decide miercuri la Comitetul Executiv. Mi se pare normal. Le-am spus colegilor (...) și cred, ca om de stânga, este sinonim cu ce spun și cred și ei, ca oameni de stânga, în Congres, în grupul parlamentar — sunt cei care trebuie să decidă. Eu mă supun deciziei lor. Mandatul este al Comitetului Executiv și, copiind modelul președintelui, în momentele în care suntem solidari pe aceleași principii și valori ca la Congres, bineînțeles că am apreciat această idee și mi se pare cel mai corect. Nu eu am venit cu această funcție de acasă, funcția mi-a fost dată de colegii de partid. Dacă principiile și valorile mele corespund cu ale lor, ei sunt cei care decid'', a declarat  luni Zgonea, conform agerpres.ro.

Alte stiri din Politic

Ultima oră