Alegeri: Băsescu îşi pune mari speranţe în Generaţia Facebook

09 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Alegeri: Băsescu îşi pune mari speranţe în Generaţia Facebook

"Este un moment în care electoratul vrea să vadă şi generaţia tânără. Aş spune chiar că generaţia Facebook ar trebui să vină la putere după aceste alegeri, pentru că, cine urmăreşte Facebook-ul, dincolo de excesivi, acolo mesajele sunt extrem de sănătoase şi dezbaterea extrem de vie, cu păreri, opinii, opţiuni, oameni gata să se angajeze. Aş spune că generaţia Facebook poate da lovitura în alegerile locale din România", a spus Băsescu la Sibiu.

El a adăugat că în PMP sunt mulţi tineri, iar 82% dintre ei nu au mai făcut politică. Ulterior, la Târgu Mureş, Băsescu a spus că PMP este partidul care reprezintă viitorul, întrucât este format din mulți tineri, din generația Facebook, care poate garanta evoluțiile viitoare ale României.

"Și mă uit pe scenă și în sală, este o formidabilă combinație de oameni tineri, ceea ce înseamnă entuziasm și energie, și oameni maturi, care au trecut prin viață și au dobândit o experiență care să o pună la un loc cu entuziasmul tinerilor. Cred că și prin structura acestui partid suntem partidul care va garanta evoluțiile viitoare ale României (...) Peste tot avem candidați foarte tineri. Inclusiv ieri seară, la Brașov, am fost surprins să văd foarte mulți tineri care candidează, aș putea să spun că parcă se insinuează în politică generația Facebook, ceea ce nu e cel mai rău lucru iar noi avem obligația să-i susținem", a afirmat liderul PMP, conform agerpres.ro.

Alte stiri din Politic

Ultima oră