RECORD. Melodia "Despacito" a depășit 6 miliarde de vizualizări pe YouTube (VIDEO)

26 Feb 2019 | scris de A.V.
RECORD. Melodia "Despacito" a depășit 6 miliarde de vizualizări pe YouTube (VIDEO)

Melodia "Despacito", cântată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a stabilit un nou record pe YouTube, devenind primul videoclip din istoria YouTube care este vizionat de peste 6 miliarde de ori, scrie Billboard, citat de News.ro.

Potrivit platformei de streaming, videoclipul original a adunat 1,9 miliarde mai multe vizualizări decât oricare alt videoclip. 

Videoclipul a adunat 25,7 milioane de vizualizări într-o singură zi şi are o medie de 2,8 milioane de vizionări pe zi până acum doar anul acesta. 

Videoclipul melodiei "Despacito" a fost lansat în ianuarie 2017. A fost primul care a atins pragul de 3 miliarde de vizualizări şi apoi 4 şi 5 miliarde de vizionări. 

Fonsi a dat un interviu pentru Billboard, în care a povestit cum s-a născut hitul momentului și a recunoscut că se simte copleșit de succesul pe care l-a înregistrat piesa, scrie myzutv.ro.

El a spus că nu se aștepta ca melodia să ajungă pe primele locuri în topurile din țări precum Elveția, Italia, România, Franța sau Portugalia, care nu sunt vorbitoare de limba spaniolă. 

Artistul de origine portoricană a mai povestit că ”Despacito” nu trebuia să fie prima piesă lansată de pe noul album: ”Când am făcut demo-ul, l-am pus deoparte și am continuat să lucrez la celelalte piese de pe album. Dar melodia asta se afirma față de celelalte. Când m-am întâlnit cu producătorii, au ascultat-o și în aceeași zi am hotărât să lăsăm la o parte orice altceva și să lucrăm la ”Despacito”. Când am ascultat varianta finală, atât eu, cât și Daddy Yankee am fost surprinși de sound-ul puternic, fresh și diferit. Dar nu îți oferă nimeni nicio garanție, doar fanii decid dacă o melodie are succes sau nu”. Iar fanii și-au spus cuvântul.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră