Posada Rock 2018, mai sunt două săptămâni pentru înscrierea în concurs

16 Iul 2018 | scris de Alex Revenco
Posada Rock 2018, mai sunt două săptămâni pentru înscrierea în concurs

Posada Rock Festival rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară.

Pentru a participa la preselecția pentru concurs, formațiile doritoare trebuie să trimită în perioada 21 mai  – 1 august 2018, la adresa de mail contact@posadarock.com următoarele materiale:

  1. cel puțin trei piese originale în format MP3;
  2. minim un material video sau un link către un material video care să conțină o piesă a formației interpretată LIVE;
  3. CV-ul formației (membrii, istoric, palmares, etc.);
  4. trei fotografii cu formația la o calitate cât mai bună.

Doar formațiile care vor depune aplicații complete vor fi admise în preselecție. În faza finală a concursului vor participa 10 formații. Formațiile selectate pentru finala concursului de la Câmpulung Muscel vor fi anunțate cel târziu pe 15 august 2018.

Jurizarea pentru va fi facută de către un juriu de specialitate. Numele membrilor juriului vor fi făcute publice la momentul oportun.

Structura zilelor de festival va fi următoarea:

31 august: 5 formații în concurs și 3 formații în recital

1 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital

2 septembrie: 4 formații în gala laureaților și 3 formații în recital

Pentru formațiile participante la faza finală a concursului se asigură cazarea pentru membrii formației și maxim un însoțitor (manager, sunetist, promoter, etc.) și transportul: bilet tren clasa a II-a, bilet autobuz sau combustibil (un autoturism per formație, max. 7,5L/100 km). Decontul transportului se va face doar la prezentarea biletului, bonului sau facturii aferente.

Fiecare formație calificată în faza finală a concursului va avea la dispoziție un total de 30 de minute pentru set-up, line-check și recitalul propriu-zis. Orice depășire a timpului alocat poate duce la depunctarea sau chiar eliminarea formației respective. Trupele clasate pe primele patru poziții la concursul din cadrul Festivalului POSADA ROCK 2018 vor primi următoarele recompense:  Marele premiu – 2.000 euro, Locul 1 – 1.000 euro, Locul 2 – 500 euro, Locul 3 – 200 euro.

Festivalul Posada Rock 2018 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale ce se va desfăşura în perioada 31 august – 2 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră