Olympus Mons au luat Marele Premiu la Concursul Posada Rock 2020 !

21 Sep 2020 | scris de Alex Revenco
Olympus Mons au luat Marele Premiu la Concursul Posada Rock 2020 !

După ce au fost ascultate toate cele 28 trupe prezente în concurs, juriul, format din Laurentiu Lenti Chiriac, Bogdan Prundeanu, Răzvan Brăileanu, Denis Uţă și Bogdan Ștefan Trîmbaciu, a selectat următoarele formații care au cântat în finala concursului Posada Rock de la Quantic: Creepy Willie (Cluj), Dark Fusion (București), Drive Your Life (Varna - Bulgaria), Katara (Arad), MBP (București), Neon Prophecies (București), Olympus Mons (București), Secret Society (București), Shadows Out Of Time (Varna - Bulgaria), Valak band (București)

În urma prestației live, juriul a hotărât următorul clasament

Olympus Mons (foto) - Marele Premiu

Drive Your Life - Locul I

Katara - Locul II

Valak - Locul III

Posada Rock va avea loc între 13 și 15 august 2021 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, iar prima veste bună este că SKID ROW rămâne unul dintre headlineri și va susține un show memorabil în seara de vineri, 13 august 2021. De altfel, anul viitor se vor împlini 35 de ani de la primul festival Posada Rock, iar acest lucru va fi marcat de o ediție aniversară care le va depăși pe toate celelelalte ca amploare și ca sonoritate a numelor de pe afiș. În acest moment mai avem confirmată încă o trupă de peste Ocean și suntem în discuții cu formații cunoscute de pe aproape toate continentele, din America (de Nord și de Sud) în Australia și din Europa în Orientul Mijlociu. Abia așteptăm să vă dăm detalii!

În privința abonamentelor, evident că cele achiziționate pentru acest an rămân valabile pentru anul viitor și sperăm să ne vedem cu toți posesorii lor la Câmpulung în august 2021.

Suntem însă conștienți că pandemia asta a lovit greu și economia, astfel încât mulți oameni au greutăți financiare. Așa că am decis ca cei care, din motive obiective, nu mai pot participa la ediția de anul viitor să aibă posibilitatea de a primi banii înapoi pe abonamente.

În același timp, suntem o mână de oameni care organizăm acest festival din pură pasiune pentru rock, și pe noi ne-a lovit criza din punct de vedere financiar, așa că, dacă doriți să susțineți festivalul, o puteți face prin păstrarea abonamentului pentru ediția 2021.

Pentru cei care își vor păstra pentru la anul abonamentele deja achitate, pregătim o serie întreagă de surprize exclusive, printre care tombole cu premii în tricouri de la edițiile anterioare, reduceri la merchandise pentru ediția din 2021, reduceri la bilete pentru alte evenimente organizate de noi, tombole pentru pass-uri VIP și sesiuni exclusive de meet & greet cu trupele de anul viitor etc. Amănuntele vor veni în curând.

Cei care doresc totuși returnarea contravalorii abonamentului pot solicita acest lucru direct către iaBilet.ro, până la data de 1 august 2020. După această dată, toate abonamentele pentru care nu s-a solicitat returnarea banilor devin automat valabile pentru ediția din 2021. Din cauza faptului că, pentru a putea returna banii pe abonamente, e posibil să fim nevoiți să contractăm un împrumut bancar, procedura de rambursare s-ar putea să înceapă abia anul viitor. Vom reveni cu detalii legate de acest subiect.

Prelungim perioada de presale pentru abonamente la Posada Rock 2021 până la sfârșitul anului. Astfel, mai sunt disponibile 1000 de abonamente la prețul de 170 de lei/buc până la 1 ianuarie 2021. După această dată prețul abonamentelor va deveni 200 de lei/buc.

Abonamentele pot fi cumpărate de la iaBilet.ro. Biletele pentru o zi se vor pune în vânzare cu o lună înainte de eveniment, la prețul de 100 de lei/buc. Dacă evenimentul nu va fi SOLD-OUT, la intrarea în festival, prețurile vor fi următoarele: ABONAMENT: 250 lei/buc, BILET PENTRU O ZI: 150 de lei/buc.

Avem planuri mari pentru ediția aniversară din vara viitoare, la care vrem să ne vedem cu voi în fața scenei într-un număr cât mai mare, sănătoși și în siguranță, cu mare chef de rock !

Alte stiri din Muzica

Ultima oră