VIDEO. Laura Bretan, adolescenta de 14 ani, are America la picioare. „Fata cu voce de înger“ i-a făcut să tremure pe juraţi

28 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
VIDEO. Laura Bretan, adolescenta de 14 ani, are America la picioare. „Fata cu voce de înger“ i-a făcut să tremure pe juraţi

Laura Bretan (14 ani) a urcat pe scenă în gala live, transmisă de la Dolby Theatre din Los Angeles, de postul NBC. “Fata cu voce de înger”, așa cum i se zice datorită talentului ei uriaș, a cântat celebra melodie “The Prayer”, lansată în 1999 și interpretată în duet de Celine Dion și Andrea Bocelli, potrivit Antena3. 

laura bretan bun

 „Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică...Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, precizându-i încă o dată că l-a meritat pe deplin. „Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine“, i-a spus și mogulul Simon Cowell, unul dintre cel mai dur jurați. „Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună...Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.

Laura Bretan a postat pe contul personal de pe Facebook un mesaj în care își roagă fanii să o voteze dacă le-a plăcut prestația ei, precizând modul cum pot face acest lucru. În această etapă, cinci concurenți vor fi eliminați.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră