În premieră la București, Necronomicon din Germania

06 Mai 2019 | scris de Alex Revenco
În premieră la București, Necronomicon din Germania

August 1984 este, fara indoiala, un moment istoric pentru thrash metal: ia fiinta formatia germana Necronomicon(Official). Dupa numai doi ani e lansat primul album, "Necronomicon" (1986), care atrage rapid atentia ascultatorilor de thrash. Momentul zero avea sa fie insa al doilea CD, "Apocalyptic Nightmare", material lansat in 1987 ce a adus cu el primele piese de rezistenta ale trupei: "Magic Forest", "Dark Land" si "Possessed by Evil", precum si un incredibil turneu mondial.

Dupa inca doua albume apar insa si nenorocirile: formatia isi pierde tot echipamentul intr-un incendiu, casa de discuri falimenteaza si forteaza trupa la un proces lung si costisitor. Determinarea trupei a facut totusi ca in 2004 sa iasa la lumina "Construction Of Evil", albumul cu numarul 5 al nemtilor. Un material ce a adus un imbold urias, ajungand rapid in topurile publicatiilor de profil. Urmeaza o perioada prolifica pentru Necronomicon, cu noi turnee mondiale, cu inca trei albume distrugatoare lansate, materiale ce depasesc orice asteptare. Cel mai nou album, "Unleashed Bastards", a fost lansat in septembrie  2018 si va fi prezentat in premiera publicului bucurestean la The Pub – Universitatii.

Până atunci, ai ocazia să-i asculți aici:

https://www.youtube.com/channel/UCiEYPGuTerbs2QmpgC_b0wg

In deschidere: Serpent Lord (heavy metal/Grecia).

Biletele costa 30 lei si se vor vinde exclusiv la intrare, in seara concertului.

Program: 20:00: acces public, 21:00-21:40 Serpent Lord, 22:00-23:00 Necronomicon

Este un concert care va incepe la timp si se va termina la timp, astfel incat sa te poti intoarce acasa ieftin si comod, chiar si cu transportul in comun; Meet and greet pentru toata lumea, fara costuri aditionale stupide; Liber la foto pentru toata lumea.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră