Grupul Compact s-a spart. Ciuci şi Leluţ nu mai sunt împreună

04 Iul 2017 | scris de Alex Revenco
Grupul Compact s-a spart. Ciuci şi Leluţ nu mai sunt împreună

Ieri, solistul Paul Ciuci a dat un comunicat sec pe facebook: “După o colaborare îndelungată a venit vremea ca fiecare să-și urmeze drumul ales. Trupa Compact merge mai departe în următoarea formulă: Paul Ciuci – voce, Cătălin Tuță Popescu – clape, voce, Adi Nițescu – chitară bass și Ionuț Micu – tobe”

Ziarul „15 minute”, care prezintă ştiri din Turda, Câmpia Turzii şi Cluj- zona în care s-au născut şi au activat la începuturi Paul Ciuci şi Leluţ ‘Megastarul’ Vasilescu- a luat legătura cu cei doi, „pentru ca să-și prezinte varianta vis-a-vis de ruperea trupei”.

În timp ce Paul Ciuci a declarat că “nu este vorba despre nimic senzațional și că, la fel ca în fotbal, se fac transferuri și împrumuturi”, Leluț Vasilescu a spus următoarele: „În urmă cu 3 săptămâni am avut un concert la Sibiu, iar după acel concert, atât eu, cât și Adrian Kiselef și Alex Miu l-am anunțat pe Paul Ciuci că părăsim trupa. Eu am spus că plec pentru că ne fură la bani, iar Kiseleff și Miu au precizat că nu mai vor să continue cu Ciuci. Paul Ciuci ne-a rugat să continuăm să cântăm împreună, în formula asta, până în 3 septembrie, având în vedere că aveam și concertul de la Câmpia Turzii și să nu ne facem de rușine. Ei bine, între timp am luat legătura cu membrii originali ai trupei Compact, Adrian Ordean, Vlad Cnejevici și Leo Iorga, pentru a reface trupa originală Compact, alături de Kiseleff și Alex Miu. În momentul în care Ciuci a aflat că noi vrem să refacem trupa originală, fără el, ne-a anunțat pe mine, pe Kiseleff și pe Miu că nu mai facem parte din trupa Compact. Anunț public că-l voi da în judecată pentru drepturile intelectuale asupra brandului Compact”, a declarat Leluț Vasilescu în exclusivitate pentru Ziarul 15 minute.

Ieri seară, Leluţ Vasilescu a mai declarat: “După spectacolul de la Arenele Romane (15 iunie a.c.), unde nici măcar nu ne-a prezentat, Ciuci a încasat 230 de milioane din care 26 au ajuns la noi, ceilalți! Ne-a hoțit sistematic prietenul nostru drag, avem probe, facturi de 150 de milioane, 120 de milioane, din care nouă ne dădea 7-8 milioane. Dar nu mor caii când vor câinii. Acum se poate clădi trupa veche, în memoria lui Teo Peter, să scoatem noi albume, să ne bucurăm de cântat și voi de muzica noastră. Vom fi iar împreună, ca în vremurile bune, în scurt timp, eu, Leo Iorga, Adi Ordean, Vlady Cnejevici, dar și Alex Miu și Adrian Kiseleff”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră