Exploring Jazz. Roberto Fonseca la Sala Palatului

22 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Exploring Jazz. Roberto Fonseca la Sala Palatului

La prima ediție a evenimentului Exploring Jazz, celebrul muzician cubanez Roberto Fonseca este cap de afis. Artistul, despre care The UK Guardian a scris că este: ”un pianist incredibil, compozitor și lider de trupă, cu un talent melodic ce îi poate întrece pe cei mai cunoscuți artiști”, va concerta pe 25 aprilie, la Sala Palatului din București.

 

Alături de Fonseca, pe scenă vor urca prietenii săi, Ramsés Rodriguez și Yandy Martinez, iar invitați speciali ai serii vor fi Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band, doua grupuri de muzicieni cunoscute pentru calitatea incontestabilă a actului artistic.

 

Pianist de referință al scenei internaționale de jazz, Roberto Fonseca este apreciat și cunoscut pentrul stilul său inedit care îmbină influențele clasice cu cele afro-cubaneze. „Îmi doresc ca muzica mea să ajungă către cei care încă nu au descoperit-o, în speranţa că într-o zi voi ajunge pentru aceştia un punct de referinţă în jazz.”, spune el.

 

Tot pe ritmuri de jazz ne vor încânta și Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band, artiști consacrați pe scena cunoscătorilor muzicii de calitate.

 

Biletele pentru evenimentul „EXPLORING JAZZ” au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP -198 lei, Cat.I – 149 lei, Cat.II -100 lei, Cat.III-70 lei și Cat.IV - 50 lei.

 

Acestea sunt disponibile la Sala Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (etj.2), Diverta, Flanco, rețeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agențiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex și Berăria H precum și online pe www.ticketnet.ro , www.myticket.ro , www.bilet.ro , www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro și www.bilete.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră