Ediţie limitată: „Cargo vinyl” - 250 de exemplare

23 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Ediţie limitată: „Cargo vinyl” - 250 de exemplare Galerie foto (2)

Miercuri, 25 ianuarie, cavalerii rockului romanesc  vor lansa un material discografic de exceptie, la Hard Rock Café , club care a ales sa aniverseze noua ani de la inaugurare cu ocazia acestui eveniment.

Este vorba despre dublul album “Cargo vinyl”, fabricat intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare numerotate.  Albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru victimele Colectiv. Vinyl-ul dublu contine 12 piese si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul “Noaptea Vrajitoarelor”.

Anul 2016 a fost pentru Cargo un an plin, în care au primit distinctii importante, precum“Ordinul Cultural in Grad de Cavaler” si “Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara”. Dar cea mai importanta distinctie, una dintre cele mai iubite formaţii rock din România, vine din partea publicului.

Cargo a ajuns în topul preferinţelor publicului cu piese precum ”Aproape de voi”, ”Baga-ti mintile in cap”,  ”Nu mai am tigari”, „Anarhia”, ”Povestiri din gara”, ”Ziua vrajitoarelor”, „Batacanda”, „Călare pe motoare”, „Doi paşi în urma ta”, “Daca ploaia s-ar opri” etc.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră