Cu toţii-ntr-o barcă pentru Horia !

04 Mar 2020 | scris de Alex Revenco
Cu toţii-ntr-o barcă pentru Horia !

Artişti de marcă ai muzicii folk din România au căzut de acord şi au hotărât să se adune într-un spectacol colegial, ad-hoc, în semn de solidaritate cu prietenul nostru Horia Stoicanu. Evenimentul are ca unic scop strângerea unor fonduri care să îi permită lui Horia accesul la cele mai inovatoare soluţii pentru ameliorarea stării sale de sănătate. Drumul donaţiilor către Horia va fi gestionat şi asigurat, transparent şi rapid, de către Asociaţia Culturală ArhiDOR, ONG non-profit, înfiinţată şi prezidată de Doru Stănculescu. Toate donaţiile rezultate în urma spectacolului din QUANTIC vor ajunge în contul lui Horia în dimineaţa zilei următoare (joi 5 martie). Cei care nu pot participa la eveniment şi doresc să sprijine cauza noastră pot face donaţii direct către Horia. În acelaşi cont (pe afiş, dreapta-jos).

Informaţii importante: TOŢI artiştii vor participa PRO-BONO, fără onorarii; QUANTIC pune la dispoziţie sala de spectacol şi sistemele de sonorizare şi lumini în mod GRATUIT; FOARTE MULŢI artişti au dorit să se alăture demersului nostru şi le mulţumim pentru asta. Am căzut de acord, însă, "cu toţii-ntr-o barcă", asupra faptului că scopul principal al evenimentului este strângerea de fonduri, nu un maraton folk presărat cu oportunităţi de promovare. Le mulţumim pentru înţelegere tuturor colegilor care ne-au contactat în acest sens.

NU sunt necesare rezervări. Intrarea în sala de spectacol va fi condiţionată doar de achiziţionarea unei brăţări de acces în valoare de 50 lei. Sigur că o persoană poate achiziţiona mai multe brăţări, din solidaritate, dar e preferabil să finanţaţi participarea mai multor prieteni la un spectacol de mare calitate. În afară de participarea în număr cât mai mare la un spectacol cu recitaluri ale unor vedete incontestabile ale muzicii folk, îl puteţi ajuta pe Horia şi prin distribuirea masivă a acestui eveniment.

Mobilizaţi-vă şi haideţi cu toţii într-o barcă, pe vaporul QUANTIC, miercuri 4 martie, să îi urăm împreună maximă sănătate lui Horia Stoicanu! Doamne ajută!

Alte stiri din Muzica

Ultima oră