Corul Madrigal anunță Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor”

01 Mar 2022 | scris de A.V.
Corul Madrigal anunță Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor”

Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” anunță organizarea în premieră a Turneului național de Paște „Săptămâna Patimilor”.  Turneul național se va desfășura în perioada 13 – 16 aprilie 2022, în orașele Arad (13 aprilie), Timișoara (14 aprilie), Alba Iulia (15 aprilie) și Cluj – Napoca (16 aprilie), ca răspuns la numeroasele solicitări primite în ultimul an din partea publicului.
 

Spectacolele programate în luna aprilie fac parte din seria de evenimente dedicate sărbătorilor pascale, prin care Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” marchează această sărbătoare fundamentală a creștinătății. Invitatul turneului pascal este Marius Turdeanu, unul dintre cei mai apreciați actori ai scenei teatrale românești.

 

Experiența emoționantă a actului artistic din cadrul concertelor va fi completată de intervenția artistică a actorului Marius Turdeanu, precum și de coruri de copii active în Programul Național Cantus Mundi, care vor cânta alături de Corul Madrigal în fiecare oraș. Concertul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” va fi îmbogățit de o regie specială și o scenografie impunătoare, care va include decoruri spectaculoase create pentru eveniment și proiecții de lumini.

Biletele pentru concerte pot fi achizționate de pe platforma Bilete.ro ( https://www.bilete.ro/corul-national-de-camera-madrigal-marin-constantin-turneu-extraordinar-de-paste-saptamana-patimilor/ ), cu un cost care pornește de la 60 de lei.
Evenimentele se vor desfășura cu respectarea legislației în vigoare la data stabilită.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră