Britney Spears a scăpat definitiv de tutela tatălui său, după 13 ani de așteptare

14 Noi 2021 | scris de A.V.
Britney Spears a scăpat definitiv de tutela tatălui său, după 13 ani de așteptare

Cântăreaţa Britney Spears este în final liberă să-și trăiască viața și să-și administreze banii așa cum dorește, după ce tutela tatălui său, care a durat 13 ani, oficial s-a încheiat. Acesta a acceptat decizia, spunând că „este timpul ca ea să-şi reorganizeze cum vrea viaţa”.

Vineri, judecătoarea Brenda Penny din Los Angeles a anunţat verdictul pozitiv pentru Britney Spears, iar hotărârea de eliminare a tutelei are efect imediat. Tatăl vedetei nu s-a opus, conform BBC.

„Cea mai bună zi. Cred că voi plânge”, a scris vedeta fanilor săi, pe Instagram. În repetate rânduri, aceasta s-a opus tutelei instituite de către tatăl său, numind-o abuzivă.

Fanii s-au adunat în faţa tribunalului în semn de susţinere față de cântăreață.

Timp de 13 ani, Britney Spears nu a avut control asupra banilor săi sau a deciziilor privind propria carieră sau viaţă personală. Printre altele, nu şi-a putut vizita copiii şi nu s-a putut căsători.

Tutela a fost stabilită și supravegheată de către tatăl cântăreței, Jamie Spears, după ce Britney a avut probleme în 2007 și a fost spitalizată pentru motive medicale nedeclarate.

Cântăreaţa a scris recent că o învinuieşte pe mama ei pentru tutela care i-a controlat viaţa timp de 13 ani, relatează BBC.

Într-o postare pe Instagram, acum ştearsă, ea a spus că a fost ideea mamei ei, Lynne Spears. „Ce nu ştiu oamenii este că mama mea este cea care i-a dat ideea. Nu voi primi vreodată înapoi acei ani… mi-a distrus viaţa pe furiş”.

Ea a continuat: „Ştii exact ce ai făcut. Tata nu e suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă, dar în seara asta voi zâmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte”.

În aceeaşi postare, cântăreaţa a mai spus că fostul ei impresar Lou Taylor a ajutat la orchestrarea tutelei.

Pe 29 septembrie, Spears – care încearcă din vara anului 2020 să fie scoasă de sub tutelă – a obţinut o victorie importantă în acest caz când tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat din postura de tutore.

O audiere era stabilită pentru 12 noiembrie pentru a fi decis dacă tutela instituită în 2008 va fi încheiată în întregime, iar acest lucru s-a întâmplat.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră