Britney Spears nu a scăpat de sub tutela tatălui ei. Un judecător a respins cererea

02 Iul 2021 | scris de Andreea Vasilescu
Britney Spears nu a scăpat de sub tutela tatălui ei. Un judecător a respins cererea

Un judecător a respins miercuri cererea de a-l înlătura pe tatăl cântăreţei Britney Spears din rolul de co-tutore al averii ei, relatează NBC.

Cererea de a-l suspenda pe James „Jamie” Spears odată cu desemnarea unei instituţii financiare ca unic tutore al averii „este respinsă fără prejudicii”, a decis o instanţă superioară din Los Angeles.

Spears, în vârstă de 39 de ani, se află sub tutela tatălui ei din 2008. În urmă cu o săptămână, cântăreaţa americană a cerut unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive”, care i-a marcat viaţa în ultimii 13 ani, şi l-a denunţat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei. Ea a dezvăluit că aranjamentul cere să folosească metode contraceptive şi o împiedică să se recăsătorească.

Britney Spears a spus că a fost drogată, obligată să lucreze împotriva voinței sale și împiedicată să-și scoată dispozitivul de contracepție în ultimii 13 ani. Ea a pledat din nou în fața instanței pentru a pune capăt controlului legal al tatălui ei asupra vieții sale.

A fost prima dată când lumea a auzit-o pe Britney abordând în detaliu luptele ei cu protecția legală acordată tatălui ei, James P. Spears, în 2008, când îngrijorările cu privire la sănătatea ei mintală și potențialul abuz de substanțe l-au determinat să adreseze petiții instanței.

Cântăreața a solicitat încheierea protecției fără să fie necesară evaluarea ei. Avocatul ei, Samuel D. Ingham III, a cerut în aprilie să i se permită artistei să se adreseze direct judecătorului. În tribunal, cântăreața a vorbit atât de repede și atât de pasional încât judecătorul a fost obligat de mai multe ori să-i ceară să încetinească, pentru ca stenograful să țină pasul.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră