Brit Awards: Sam Smith printre cele mai prost îmbrăcate vedete (foto)

12 Feb 2023
Brit Awards: Sam Smith printre cele mai prost îmbrăcate vedete (foto)

Cea de-a 43-a ediție a premiilor BRIT Awards a avut loc la O2 Arena din sud-estul Londrei sâmbătă seară.

Printre cei mai prost îmbrăcați la evenimentul plin de stele a fost cântărețul Sam Smith, care cu siguranță a făcut un pariu major în modă aparând într-o ținută extrem de modernă, scrie DailMail

Cântărețul Unholy a îmbrăcat o salopetă neagră strălucitoare dintr-o singură piesă, realizată din ceea ce părea a fi un material strălucitor, în stil latex.

Salopeta dintr-o singură piesă a fost modelată într-o formă neobișnuită, având tampoane și mâneci enorme, picioare mari și fermoar în față.

Cântăreațul MNEK a fost un alt participant la BRIT Award care a optat pentru o ținută monocromă - alegând să se îmbrace în roz din cap până în picioare. 

Jessie J a fost o altă celebritate la ceremonia de diseară care a ocupat un loc de frunte pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete, purtând o ținută roșie pentru prestigiosul eveniment.

Cântăreața Tallia Storm a fost si ea pe lista cu vedetele cele mai prost îmbrăcatepurtândun bikini roz minuscul, asortat cu cizme mari cu blană până la genunchi, o pălărie roz cu blană și o haină stil șubă .

Rapperul, cântăreața și compozitorul Ashnikko a apărut purtând o rochie bizară dintr-o țesătură transparentă, în stil latex.

Artistele de sex feminin au fost excluse de la Artistul Anului care anul trecut a introdus o regulă neutră din punctul de vedere al genului prin eliminarea categoriilor sale centrate pe bărbați și femei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră