Astăzi, Călin Pop a deschis  “Cutia cu secrete” !

18 Noi 2022 | scris de Alex Revenco
Astăzi, Călin Pop a deschis  “Cutia cu secrete” ! Galerie foto (3)

Călin Pop, solistul si chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou album personal, intitulat „Cutia cu secrete” (foto 3). Este al șaselea album solo și primul  aflat pe platformele digitale stream și download. Celelalte apărute la Soft Records (exclusiv pe CD) sunt Undeva 2014, Ritual de iarna 2015, In-Fusion 2017 (împreună cu Marius Pop), Fără filtru 2018, Dor de primăvară 2021.

La înregistrări au participat muzicienii Toni Dijmărescu (chitară- foto 2) și Flavius Suciu (tobe), ambii de la Manic Sinners, Resita Rocks si Screaming Heads, și Vlad Spatar (bass), de la Desperado.

Iată ce a spus Călin Pop despre noul disc personal :”Albumul “Cutia cu secrete”  este rezultatul a doi ani si jumatate de idei personale care au aparut atât de multe și nu au mai apucat să intre în parohia mare a Cuvintelor, idei care s-au concretizat prin piese finalizate lucrate, completate și finisate de talentata echipa cu care am lucrat împreună în această perioadă- Toni Dijmărescu chitară, Vlad Spătar bass și Flavius Suciu (DadiuStudio) tobe, mix și master iar artworkul este realizat de artistul grafic Kante Meister.

Listă piese “Cutia cu secrete”: 1. Niciodată, 2. Respect, 3. Fără drum, 4. Le vom trăi, 5. Portret, 6. Rupă-se norii, 7. Dreptatea, 8. Hoinar, 9. Ochi strălucitori, 10. În secret (Bonus track- doar pe CD poate fi ascultată, piesa, nu se află pe platformele digitale!), 11. Scrisoare peste timp, 12. Văpaia, 13. Speranța in glas. O singură piesă face excepție, fiind o idee din anii 90 (Hoinar)”

Toni Dijmărescu a precizat următoarele:”Să cânt pe acest album alături de Călin și de ceilalți doi excelenți muzicieni, Flavius Suciu - cu care cânt din 1995 și am trecut împreună prin nenumărate trupe și proiecte, dintre care amintesc doar de Screaming Heads (prima noastră trupă mai importantă) sau de Reșița Rocks și Manic Sinners (cele mai recente) - și Vlad Spătar, pe care îl urmăresc de mulți ani în Desperado, una dintre trupele mele românești preferate, e un privilegiu. Câți muzicieni se pot lăuda că au cântat cu unul dintre cei de la care au învățat și au “furat” meserie? Călin și Celelalte Cuvinte au însemnat pentru mine ceea ce au însemnat pentru generațiile de rockeri de dinaintea mea trupa Phoenix. La ei m-am întors de fiecare dată când am vrut să ascult îmbinarea perfectă dintre Hard Rock, rock progresiv și folclor. Unde mai pui că ani de zile l-am avut pe Călin pe perete, sub formă de poster? Și am și pozele care pot dovedi asta, ha ha ha! Îmi doresc ca fanii lui Călin și ai trupei Celelalte Cuvinte să asculte acest album la care am lucrat doi ani și jumătate și sunt sigur că îl vor vedea ca pe o continuare firească a primelor 3-4 albume Cuvinte - cel puțin eu așa îl aud și chiar am vrut cu tot dinadinsul să sune așa: un album solo al lui Călin Pop făcut pentru fanii trupei Celelalte Cuvinte !”.

Stream / download: https://CalinPop.lnk.to/CutiaCuSecrete

CD: https://shop.loudragemusic.com/products/733931-calin-pop-cutia-cu-secrete

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră