Clipa lui Călin Pop cu Dan Andrei Aldea!

09 Iun 2020 | scris de Alex Revenco
Clipa lui Călin Pop cu Dan Andrei Aldea!

După inițierea  proiectului "Cutia cu secrete" cu piesa " Văpaia" Călin Pop ne oferă pe canalul propriu de youtube o prețioasă amintire - o filmare din arhiva personală cu sfinx-ul rockului românesc, Dan Andrei Aldea.

Iată ce spune Călin: “Cum a inceput treaba  În oct 2014, in ziua următoare după prima lui apariție din România- dupa atâția ani - la Oradea la Filarmonică (unde am fost și eu prezent) aveam concertul-  lansare a primului meu album solo Undeva la o altă sală din Oradea, fosta "Arlus" prezenta "Florica Ungur". Mare mi-a fost mirarea după concert că a venit la mine (Îl adusese cel care l-a și convins să îl facă să revină in România, managerul oradean Florin Budeu) și mi-a spus așa - "Salut! Sunt Dan A. Aldea, pentru tine Dan și vreu să fim prieteni". Așa a inceput totul după care a propus să facem un proiect cu mai multe  concerte și piese, fapt pe care l-a anunțat și in media.

Piesa "Clipa"  este din 1 iulie 2016 de la Festivalul "Zilele  Cetății" Oradea, fiind singura apariție live a acestui proiect duo. (Filmare amator din arhiva personală)

Vezi mai jos Clipa lui Călin Pop cu Dan Aldea

https://www.youtube.com/watch?v=8jhHXQxZ_C4&feature=share&fbclid=IwAR3ETXmZxT7VcOI5H_17NGkdok_1a7CaT9AoDn74AHzRMCxW_qUYgM1hMdA

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră