A murit Cornelia Catanga. Artista a fost răpusă de COVID-19

26 Mar 2021 | scris de A.V.
A murit Cornelia Catanga. Artista a fost răpusă de COVID-19

Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească Cornelia Catanga a decedat. Aceasta avea 63 de ani.

”Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris jurnalista Mara Bănică în pagina sa de Facebook.

Jurnalista a povestit la Antena3 că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat aceasta pentru Antena 3.

Mara Bănică a mai afirmat că soţul Corneliei Catanga nu credea în COVID. „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America. Aurel Pădureanu a mai povestit că soţia sa  fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă, notează adevarul.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră