Trăsniţii revin astăzi la Prima TV cu cel de-al 25-lea sezon

21 Sep 2015
Trăsniţii revin astăzi la Prima TV cu cel de-al 25-lea sezon
În această seară aşezaţi-vă confortabil în faţa televizoarelor şi fiţi gata să râdeţi cu gura până la urechi. “Trăsniţii”, cel mai longeviv sitcom din lume revine la Prima TV de la ora 22:00 şi va fi difuzat în fiecare seară de luni până joi.

Ce se întâmplă?
În primul episod Bella găşeşte o nouă oportunitate de afacere. Ea îi propune lui Gogoaşe să înfiinţeze împreună o casă de producţie de filme pentru adulţi. Baba Frosa continuă să-l oblige pe Gogoaşe să-i facă un nepoţel cu Ema. Ca să scape de ea, bărbatul o minte pe mama sa că treaba este ca şi rezolvată. Însă Baba nu cedează cu una, cu doua şi vrea să vadă dovezi clare. Ema vrea cu orice preţ să devină mama, însă lui Vandame nu-i surâde deloc ideea de a deveni tată. Pentru că nu are o sursă de venit constantă, el evită pe cât posibil momentul în care va deveni părinte. Chiorete şi Sofica
şi-au reluat relaţia şi acum sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. În timp ce se giugiulesc în secţia de poliţie, cei doi sunt surprinşi de Chestor. Ce repercusiuni va avea acest incident asupra Soficăi, aflaţi urmărind “Trăsniţii” în această seară (luni, 21 septembrie), de la ora 22:00, la Prima TV.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră