Noi sezoane „Teo Show” si „WOWBiz”, din 9 ianuarie

05 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Noi sezoane „Teo Show” si „WOWBiz”, din 9 ianuarie

Noi sezoane ale emisiunilor „WOWBiz” si „Teo Show” debuteaza luni, 9 ianuarie la Kanal D. Dupa o vacanta binemeritata Teo si Bursucu, prezentatorii „Teo Show”, ce se va difuza de luni pana vineri, de la ora 15:00, si Andreea Mantea si Madalin Ionescu, gazdele celui mai indragit late night show, difuzat de luni pana joi, de la ora 23:00, revin in in fata telespectatorilor cu forte proaspete si ganduri mari pentru 2017.

„Si in noul sezon mizam pe umor! Romanii au nevoie sa rada, sa mai uite de necazuri. Abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii nostri!”, a spus Teo Trandafir.
Pentru Madalin Ionescu, Noul An incepe sub semnul bucuriei, avand in vedere ca prezentatorul „WOWBiz” va deveni din nou tata in 2017.

„Din punctul meu de vedere, ramane cel mai bun produs de tip tabloid de pe piata si sunt convins ca, si in acest nou sezon, vom fi cel putin la fel de inventivi si atractivi pentru telespectatorii nostri. Mi-am propus ca anul acesta sa am grija mai mult de sanatatea mea, vreau sa fac mai mult sport si sa am grija de lucruri la care nu am fost prea atent in ultimii ani”, a declarat Madalin Ionescu.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră