Kanal D implineste astazi 10 ani!

01 Mar 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Kanal D implineste astazi 10 ani!

Kanal D implineste astazi 10 ani de cand s-a lansat in Romania. De-a lungul anilor, statia s-a impus pe piata media autohtona si in constiinta telespectatorilor ca o televiziune generalista, care a devenit trendsetter in materie de formate TV.

Telespectatorii Kanal D regasesc in emisiile postului o paleta larga de optiuni: emisiuni de divertisment, reality show-uri, emisiuni de reportaje si de investigatie, stiri, filme, late night show si, nu in ultimul rand, serialele turcesti. Kanal D se afla astazi in top trei televiziuni din Romania si a evoluat in cei 10 ani de la o cota de piata de 1,8% pana la 10,0% , la nivelul publicului National (graficul de mai jos). Cresterea a fost una spectaculoasa, de 443 de procente de la lansare pana acum.

Mai mult, in anul 2016, Kanal D s-a plasat pe locul doi in Prime Time (20:00 – 24:00) in topul preferintelor telespectatorilor, cu o crestere de 26%, la nivelul publicului din intreaga tara, si de 21% in mediul urban, comparativ cu anul precedent.

Succesul se datoreaza unei munci sustinute de echipa, atentiei indreptate catre preferintele publicului, strategiei de programe care a pus accent pe diferentiere si pe mixul de formate internationale si productii proprii, investitiilor in tehnologie si infrastructura si dezvoltarii diviziei online (kanald.ro, wowbiz.ro, stirilekanald.ro si kfetele.ro). In 2016, Kanal D a inceput sa emita full HD pentru a oferi telespectatorilor sai o experienta vizuala impecabila.

 

Vedetele Kanal D celebreaza alaturi de telespectatori – „Meriti 10!”

Ziua Kanal D este sarbatorita astazi de vedetele postului in toate emisiile, impreuna cu telespectatorii, care vor avea parte de un maraton al bucuriei si al amintirilor din toti acesti ani. Au fost pregatite surprize pentru fanii statiei la „Teo Show”, „Te vreau langa mine”, „Bravo, ai stil!”, „WOWBiz” si in Stiri. Sarbatoarea va continua cu editii speciale „Teo Show” si „WOWBiz” si in urmatoarele doua zile, dar si in weekend, cu o editie de colectie „Roata Norocului”.

Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Ilinca Vandici, Christian Sabbagh, Gabriela Cristea, Bursucu, Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Silvia Ionita, Ilinca Obadescu, Ernest, Ana-Maria Barnoschi, Mihai Ghita, Tavi Clonda, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Silvia Popescu sunt alaturi de publicul Kanal D si sarbatoresc intreaga luna martie sub sloganul dedicat telespectatorilor: „Meriti 10!”.

Prin intermediul campaniei „10 minute de celebritate”, telespectatorii Kanal au avut ocazia sa vina alaturi de vedetele lor preferate, in culisele show-urilor Kanal D. Momentele surprinse, la Kanal D, cu cei 10 castigatori ai campaniei, vor putea fi urmarite incepand de astazi editiile speciale ale statiei.

Tot astazi se lanseaza si imnul creat special pentru sarbatorirea celor 10 ani de Kanal D – „Meriti 10!”, piesa dedicata in primul rand telespectatorilor si partenerilor Kanal D, care au fost alaturi de echipa statiei si au inspirat-o in activitatea si deciziile din toti acesti ani.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră