Vanessa Paradis reacționează după ce Johnny Depp a fost acuzat că și-a bătut actuala soție

30 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Vanessa Paradis reacționează după ce Johnny Depp a fost acuzat că și-a bătut actuala soție

"Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei, este o persoană sensibilă, iubitoare și iubită și cred din tot sufletul că aceste acuzații sunt revoltătoare. În toţi anii petrecuţi alături de Johnny niciodată nu m-a abuzat fizic, iar acele descrieri nu se potrivesc deloc omului alături de care am trăit 14 ani frumoşi", scrie vedeta franceză, citată de TMZ.com.

scrisoare

Un judecător din Los Angeles a emis "un ordin temporar de restricție", care îi interzice lui Johnny Depp să se apropie până pe 17 iunie la mai puțin de 100 de metri de soția sa, actrița Amber Heard, care a afirmat că a fost agresată de starul hollywoodian și căruia i-a cerut săptămâna trecută divorțul.

Heard, în vârstă de 30 de ani, a apărut vineri la tribunal cu o vânătaie la ochi.

Potrivit TMZ, Depp ar fi lovit-o în față cu un iPhone. Site-ul a postat o poză a actriței cu ochiul și obrazul învinețit.

În documentele predate judecătorului, actrița susține că "pe parcursul întregii noastre relații Johnny m-a agresat verbal și psihic". Amber Heard a precizat că soțul ei are un trecut cunoscut de "probleme de droguri și alcool", calificându-l pe pe Depp, care va împlini curând 53 de ani, drept "paranoic".

Alte stiri din Film

Ultima oră