Ediție specială ”Marius Tucă Show”, marți 30 iunie, de la ora 19:30. Invitați sunt dr. Youssef Tammam și dr. Adriana Pistol

30 Iun 2020 | scris de A.A.
Ediție specială ”Marius Tucă Show”, marți 30 iunie, de la ora 19:30. Invitați sunt dr. Youssef Tammam și dr. Adriana Pistol

Ediție specială ”Marius Tucă Show”, marți 30 iunie, de la ora 19:30. Invitați sunt dr. Youssef Tammam, care a salvat viața a mii de nou-născuți din România și dr. Adriana Pistol, șeful Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Pe medicul Youssef Tammam l-a prins pandemia la București, asta fiind șansa la viață a unor copii salvați la Spitalul Marie Curie.

Doctorul de origine siriană Youssef Tammam a absolvit Medicina la București în 1985 și, în ultimii ani, a operat cu succes, pro bono, mii de pacienți adulți și copii, dintre care peste 1000 de copii si nou-născuți cu malformații cardiace severe, din România.

Dr. Adriana Pistol va vorbi despre evoluția pandemiei și noile declarații ale directorului OMS, potrivit cărora ”ce e mai rău încă nu a venit”.

Despre pasiune, implicare și fapte bune, pandemie, reguli și previziuni, marți, 30 iunie, începând cu ora 19:30, la emisiunea "Marius Tucă Show", transmisă pe site-urile miscareaderezistenta.ro și  mediafax.ro.

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră