Duminică e finala Vocea României Junior!

09 Apr 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Duminică e finala Vocea României Junior!

După o lună și jumătate plină de emoții, vocalize, repetiții și muncă intensă împreună cu antrenorii, Karina Ștefan, Maia Mălăncuș și Andrei Ciurez vor urca duminica aceasta, de la 20:30, pentru ultima dată în acest sezon pe scena Vocea României Junior și vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro și marele trofeu.

Cei trei concurenți vor cânta câte o melodie singuri, una cu fiecare antrenor și câte o piesă împreună cu un invitat special, iar câștigătorul va fi desemnat prin votul publicului prezent în platou. În sală vor fi prezenți elevi ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, Corul Forte, membri ai Atelierului de voce, fanii emisiunii – clubul Bum Bum și elevi ai Școlii superioare comerciale Nicolae Kretzulescu. La finalul show-ului, aceștia vor avea la dispoziție un minut pentru a alege prin SMS numele primului câștigător Vocea României Junior!

Duminica aceasta, Laura Bretan, câștigătoarea sezonului șase Românii au talent, va veni să-i susțină pe cei trei finaliști și va cânta o melodie plină de emoție și vibrație, Feli va interpreta cea mai nouă piesă a ei, Timpul, iar Nicole Cherry, What’s Up și trupa VUNK vor fi cei care vor cânta împreună cu Karina, Maia și Andrei.

În finala Vocea României Junior, Moga și INNA vor avea un moment de sinceritate, iar Marius îi va spune artistei: ”Te rog să mă ierți dacă te-am supărat cu ceva...”. Însă în foarte scurt timp, vor trece la discuții în contradictoriu în timp ce vor comenta prestația unuia dintre finaliști. ”Umbli cu intimidări? Trebuie să-mi fie frică?”, va spune Moga, Andra va continua: ”Suntem ca la armată, gata, sunteți prea nervoși și încordați!”, iar INNA va încheia discuția: ”Și copiii se mai ceartă, iar noi cum suntem de statura a doi copii... eu mai mult decât Marius.”.

Duminică, de la 20:30, vom urmări un spectacol incendiar, trei finaliști siguri de calitățile lor vocale, cu atitudine de staruri, foarte multă forță, gingășie, determinare, vom asculta melodii precum Beat it, Girl on fire, Pleacă sau K la meteo și vom afla cine va primi primul trofeu Vocea României Junior!

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră