Gata! La ProTV începe un nou sezon MasterChef. Care sunt noile reguli?

27 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Gata! La ProTV începe un nou sezon MasterChef. Care sunt noile reguli?

Un nou sezon inedit din Master Chef va începe în curând la ProTV. Postul din Pache Protopopescu a anunţat că data de începere a noul sezon este luni, 13 februarie, într-o nouă formulă.

Luni, 13 februarie, de la 20:30, noul sezon MasterChef dă startul unui sezon inedit, care reunește trei jurați, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, fiecare dintre ei având o experiență diferită, ce se completează formând astfel juriul perfect, care va ridica la un nou nivel cel mai intens show culinar. 

Surprizele noului sezon nu se opresc aici! Dacă până acum concurenții erau obișnuiți să își prezinte preparatele gata făcute în fața juraților pentru a obține cel mai râvnit șorț din România, de această dată ei vor intra în grupuri la duel și vor găti în fața juraților un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată. Dintre miile de concurenți înscriși în concurs, doar o mică parte au fost selectați pentru a găti în fața juraților. Câștigarea duelului le asigură concurenților un loc direct în bucătăria MasterChef și o șansă în cea mai fierbinte compeție culinară. 

Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregătim multe surprize, care vor ridica show-ul la următorul nivel și vor aduce în fața telespectatorilor emoție, tensiune, suspans, dar și distracție, voie bună și explozii de bucurie! Cei trei jurați sunt de-a dreptul savuroși! Se completează perfect, începând cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Răzvan Exarhu, până la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce își doresc cu adevărat un loc în bucătăria MasterChef să aibă parte de o viziune completă asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmări și abia aștept să văd rezultatul!, a declarat Răzvan Fodor. 

Luni, 13 februarie, de la 20:30, telespectatorii sunt invitați să prindă gustul competiției într-un nou sezon îndrăzneț, pasionant și provocator! 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră