ZECE semne că ați întâlnit bărbatul potrivit

18 Apr 2020 | scris de Istvan Deak
ZECE semne că ați întâlnit bărbatul potrivit

Comportamentul unui bărbat îl poate da de gol foarte rapid în fața unei femei, mai ales dacă nu se inscrie în topul celor zece semne care dovedesc doamnelor că au întâlnit un bărbat adevărat. Cel puțin asta susține Huffington Post.

1. Un bărbat adevărat nu te prețuiește doar pentru aspectul fizic

Dacă îți face complimente doar pentru anumite părți ale corpului, trebuie să te pună pe gânduri. Un bărbat adevărat prețuiește personalitatea și inteligența ta, dar și pe tine ca om, iar calitățile tale pe care el se poate baza devin importante pentru el.

2. Un bărbat adevărat nu se va lăsa intimidat de succesul tău

Un bărbat cu propriile idealuri își va dori lângă el o femeie cu obiective îndrăznețe în viață. Nu se va lăsa intimidat dacă vei avea mai mult success decât el. Nu da atenție bărbaților care încearcă să te împiedice să îți îndeplinești visurile.

3. Un bărbat adevărat e interesat și de altceva, nu doar de tine

Nu este un lucru negativ. Normal că tu ar trebui să fii prioritatea lui în viață, dar el ar trebui să aibă și o viață proprie cu obiective, prieteni și pasiuni. Relația este parte din viață, dar nu viața însăși.

4. Un bărbat adevărat oferă răspunsuri

Indiferent cât de ciudată sau neplăcută este o situație, un bărbat adevărat va reuși să te trateze și să o trateze cu respect. Un bărbat adevărat se recunoaște după modul în care acționează într-o situație de conflict, în fața criticilor și în special în situațiile nu tocmai ideale. El nu va căuta să evite sau să se scuze.

5. Un bărbat adevărat este direct

El nu are timp pentru jocuri psihologice și manipulări în relația voastră. El va fi mereu direct și cinstit și o va arăta cu prietenie.

6. Un bărbat adevărat are încredere în tine

Cât timp nu îți bați joc de încrederea lui, un bărbat adevărat nu e paranoic și nu va spiona spațiul tău privat. El are încredere în relația voastră. Un bărbat necopt se poziționează pe propria sa nesiguranță și precum termitele va mânca fundamentul relației voastre.

7.Un bărbat adevărat este îndrăzneţ și spontan

Dacă ai o prietenă sau parteneră trebuie să fii pregătit ca alții să încerce să o abordeze. În loc să reacționeze precum o gorilă înfuriată, un bărbat adevărat e conștient că la sfârșitul serii, partenera sa va merge tot cu el acasă.

8. Un bărbat adevărat te va respecta

Lipsa de respect pentru femei, copii și animale nu este o marcă a bărbatului adevărat. El te va trata mereu cu respect, nu te va obliga să faci lucruri care nu îți fac plăcere și nu se va purta urât cu tine.

9. Un bărbat adevărat va investi multă muncă în relație

Chiar dacă bărbații par apatici și caută un singur lucru la femei, un bărbat adevărat va căuta mereu să te facă fericită, atât în pat, cât și în afara lui. Fericirea ta va fi răsplata lui.


10. Un bărbat adevărat nu va încerca să te schimbe

El va încerca mereu să fii cea mai bună versiune a ta cu putință. Așa cum spunea și Mark Twain: ferește-te de cei care vor încerca să îți diminueze ambițiile. Oamenii mici fac asta mereu, dar cei cu adevărat mari îți vor da senzația că și tu poți ajunge mare“.

Dacă ai deja un asemenea bărbat în viața ta, atunci nu uita să îi arăți în fiecare zi cât de mult îl apreciezi, este indemnul jurnaliștilor americani.

Alte stiri din Life style

Ultima oră