Regulile legendei Shaquille O’Neal impuse copiilor: la 18 ani băieții pleacă de acasă, iar ”banii sunt ai mei, nu ai lor”

18 Ian 2022
Regulile legendei Shaquille O’Neal impuse copiilor: la 18 ani băieții pleacă de acasă, iar ”banii sunt ai mei, nu ai lor”

Fiecare părinte are opinii diferite cu privire la cât de devreme ar trebui să părăsească copiii lor cuibul, iar Shaquille O’Neal își exprimă preferințele personale. Într-un episod din The Pivot Podcast, starul retras din NBA, în vârstă de 50 de ani, spune că plănuiește să-și lase fetele să stea acasă mai mult decât fiii săi. „Le spun băieților mei când veți împlini 18 ani, trebuie să plecați. Fetele pot sta atâta timp cât doresc”, spune el. „[Fetele] pot sta atâta timp cât vor, să-și facă din timp planuri. Du-te la facultate, ia-ți masterul, ia-ți doctoratul, voi plăti pentru asta, fă-le la timp.”

Fostulstar al Lakers are șase copii, dintre care trei sunt fete. Numele lor sunt Taahira, pe care a avut-o cu fosta iubită Arnetta Yardbourgh, precum și Me’arah și Amirah O’Neal, pe care le împărtășește cu fosta soție Shaunie O’Neal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaqir O’Neal (@shaqironeall)

 

El a explicat raționamentul din spatele regulilor casei sale. „Îmi plac un pic mai mult fetele mele”, spune el. „Pentru că, fiind bărbat, trebuie să-mi protejez, să ofer tot ceea ce pot și să-mi iubesc fetele.” El continuă: „Am mai multă încredere în eile pentru că sunt mai sensibile, sunt mai grijulii și sunt atente. Știi cum sunt băieții. Băiețiilor mei, dacă le distragi atenția și le oferi altceva și au plecat.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mᴇᴀʀᴀʜ “ᴍᴇᴇᴢʏ“ ᴏɴᴇᴀʟ ❤️‍???? (@mearahoneal_)

 

Deși sunt controversate, opiniile lui Shaq nu sunt complet noi pentru el, având în vedere că el crede într-o abordare dură a dragostei. În trecut, el a exprimat cât de important este ca ai săi copiii să fie independenți și a spus clar că nu dă le va da nici un fel de îndemnizație. Mai exact, în timpul unui interviu cu podcastul financiar Earn Your Leisure în noiembrie 2021, el spune că fiii și fiicele săi trebuie să aibă diplome, să realizeze ceva în viață înainte ca starul NBA să ia în considerare să investească în afacerile lor, presupunând că vor să înceapă una.

„Nu-mi pasă dacă joci baschet. Nu-mi pasă de nimic din toate astea”, a spus el. „Ascultă, am șase copii. Aș dori un medic, cineva care să dețină un fond de investiții, un farmacist, un avocat, cineva care deține mai multe afaceri, cineva care să-mi preia afacerea. Dar le spun că nu le-o voi preda pe o tavă de argint. Trebuie să o câștige. Să-mi demonstreze să merită încrederea mea”

Vorbind la podcastul Earn Your Leisure, Shaq, în valoare de aproximativ 2,5 miliarde GHC, a spus că copiii săi nu sunt mulțumiți de modul în care abordează lecțiile legate de bani. Starul de baschet din Hall of Fame încearcă să-și informeze copiii că averea de 2,5 miliarde de dolari nu este a lor, ci a lui. Shaq a mai spus că nu intenționează să le ofere copiilor săi șansa de a avansa profitând de el, ci dorește ca ei să muncească din greu, conform sportsbrief.com.

Alte stiri din Life style

Ultima oră