Prințul Harry povestește în detaliu cum și-a pierdut virginitatea la 17 ani

07 Ian 2023
Prințul Harry povestește în detaliu cum și-a pierdut virginitatea la 17 ani

În memoriile sale, Ducele de Sussex povestește că și-a pierdut virginitatea pe un câmp din spatele unui pub aglomerat, cu o femeie mai în vârstă, scrie MadameFigaro.

Confidențe care ar putea stânjeni Coroana. Fragmentele din memoriile Prințului Harry,  care urmează să fie publicate pe 10 ianuarie, conțin dezvăluiri clare care deja încântă presa de scandal. Desigur, el anunțase că va aborda toate subiectele din autobiografia sa: copilăria și exilul său, mama sa Diana și soția sa Meghan Markle, noul rege și ultima regină, bunica sa Elisabeta a II-a, acțiunile umanitare și armata. .. Dar de acolo până la dezvăluirile asupra intimității sale, nimeni nu se aștepta. Totuși, asta face Ducele de Sussex în cartea Spare, care dezvăluie detaliile primei sale experiențe sexuale.

„Ea m-a tratat ca pe un armăsar”

După cum a raportat canalul Sky News, Prințul Harry dezvăluie că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 17 ani, când era student la Eton College (școala familiei regale a Angliei și aristocrației întregii lumi). S-a întâmplat cu o „femeie mai în vârstă căreia îi plăceau bărbații macho și care mă trata ca pe un armăsar”. Prințul continua apoi confidențele utilizând tot metafora ecvestră: „Am călărit-o repede, după care mi-a dat o palmă peste fund și m-a trimis la plimbare”, scrie fiul cel mic al regelui Charles al III-lea în autobiografia sa, descriind episodul ca nefiind unul "glorios”. Și din motive întemeiate, multe lucruri au fost greșite. „Una dintre multele mele greșeli a fost să o fac pe un câmp chiar în spatele unui pub aglomerat. Fără îndoială că ne văzuse cineva”, adaugă fratele mai mic al Prințului William .

În Spare Harry povestește totul. Nu numai că se întoarce la o altercație violentă cu fratele său William, dar mărturisește și că a luat cocaină de la vârsta de 17 ani și că s-a opus căsătoriei tatălui său Charles, acum rege, cu Camilla Parker-Bowles. Palatul Buckingham nu a comentat încă.

Alte stiri din Life style

Ultima oră