„Am aterizat în castronul câinelui”: prințul Harry îl acuză pe fratele său William că l-a agresat fizic în 2019

06 Ian 2023
„Am aterizat în castronul câinelui”: prințul Harry îl acuză pe fratele său William că l-a agresat fizic în 2019

În autobiografia sa „Spare” (Rezerva), disponibilă pe 10 ianuarie, Prințul Harry îl atacă (încă o dată) pe fratele său mai mare, Prințul William. Ducele de Sussex spune că a fost atacat fizic de cel mai mare în timpul unei dispute în 2019.  William a criticat-o pe Meghan Markle, soția prințului Harry. Tonul s-a ridicat, au început insultele, apoi William l-ar fi aruncat pe Harry la pământ, scrie Europe1

După ce a atacat familia regală britanică în seria sa de documentare difuzată pe Netflix în decembrie, Prințul Harry continuă să lovească în Windsor. În autobiografia sa Spare (disponibilă pe 10 ianuarie), nepotul Reginei Elisabeta a II-a îl acuză de această dată pe fratele său mai mare, Prințul William, că l-a agresat fizic în 2019. 

„M-a prins de guler și m-a trântit la pământ”

Între cei doi frați a izbucnit o ceartă când William a numit-o pe Meghan Markle, soția lui Harry, o femeie „dificilă” și „nepoliticosă”. Ducele de Sussex îi spune atunci ca face pe „papagalul”, repetând discuțiile de presă despre Meghan. Tonul urcă între cei doi bărbați, insultele încep să curgă, până la punctul culminant, în bucătărie.

 "M-a prins de guler, smulgându-mi gulerul, și m-a trântit la pământ. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, bucățile mă tăiau. Am stat acolo o vreme, amețit, apoi m-am ridicat și i-am spus să plece”, și-a amintit Harry în autobiografia sa, după cum a raportat The Guardian.

William și-ar fi cerut atunci „scuze”, precizează Prințul Harry care ar fi avut „zgârieturi și vânătăi” în urma acestei altercații cu fratele său.

Harry scrie că William l-a îndemnat să riposteze, invocând luptele pe care le-au avut în copilărie. Harry spune că a refuzat să facă asta. William a plecat, spune Harry, apoi s-a întors „arătând ca regretă și și-a cerut scuze”.

„Nu trebuie să-i spui lui Meg despre asta”  i-a cerut William fratelui său.

„'Vrei să spui că m-ai atacat?'

„Nu te-am atacat, Harold.”

Harry spune că nu i-a spus imediat soției sale, dar și-a sunat terapeutul.

Când Meghan a observat mai târziu „zgârieturi și vânătăi” pe spatele lui și, prin urmare, i-a spus despre atac, Harry spune că „nu a fost chiar atât de surprinsă și nici chiar atât de furioasă.

„Era îngrozitor de tristă.”

Resentimentul lui Harry de a fi „rezervă” este tema unificatoare a cărții sale, prin capitole despre copilăria sa, școala sa, cariera sa ca membru al familiei regale și în armata britanică, relația cu părinții și fratele și viața cu Meghan, de la nunta și căsătoria la propria lor experiență de părinți.

Alte stiri din Life style

Ultima oră