S-a găsit răspunsul corect la întrebarea: Câți iubiți(e) ai avut înaintea mea?

04 Iul 2017
S-a găsit răspunsul corect la întrebarea: Câți iubiți(e) ai avut înaintea mea?

Întrebarea “Câți au fost înaintea mea?” este întotdeauna una neplăcută. Nu știi ce răspuns să dai. Dacă numărul enunțat va fi mult prea mare sau mult prea mic? Mulți preferă să tacă sau să spună un număr nereal.

Un sondaj realizat de portalul de dating „IllicitEncounters“ a scos la iveală că există totuși un număr care te poate scuti de neplăceri.

“Numărul perfect de parteneri de sex este între 8 și 12. Asta au indicat 38% dintre femei și 37% dintre bărbați. Cine indică din prima numărul 10 este în zona neutră și corectă”, scrie Focus.

“Atât femeile cât și bărbații consideră un punct în minus uriaș dacă o persoană indică peste 20 de parteneri sexuali. Astfel de persoane sunt considerate mult prea experimentate și mai puțin atractive din punct de vedere sexual. La polul opus se află cei care indică mai puțin de 8-9 parteneri. Aceștia sunt considerați prea neexperimentați”, mai adaugă sursa citată.

“Bărbații se cam feresc de femeile care indică mai mult de zece parteneri. Acum zece ani și-ar fi dorit o femeie cu mai puțin de zece parteneri. Preferințele se schimbă repede. Per total, cred că am devenit mult mai toleranți și mult mai deschiși aventurilor sexuale“, consideră inițiatorul sondajului, Christian Grant.

În schimb, există încă foarte multe persoane complet neinteresate de acest aspect. 30% dintre bărbații care au participat la sondaj și 35% dintre femei susțin că nu îi interesează deloc trecutul sexual al partenerilor lor.
“Un gentleman nu va întreba niciodată o femeie cu câți bărbați s-a culcat”, concluzionează Grant.

Alte stiri din Life style

Ultima oră