Un bărbat a cumpărat de pe OnlyFans fotografiile erotice ale fiicei sale fără să știe despre cine e vorba

07 Iun 2024
Un bărbat a cumpărat de pe OnlyFans fotografiile erotice ale fiicei sale fără să știe despre cine e vorba

Un norvegian a petrecut luni de zile cumpărând conținut sexual sugestiv de la o tânără pe platforma OnlyFans, înainte de a descoperi că este propria fiică. Tatăl și fiica au urmat de atunci o terapie, scrie Le Figaro

Un norvegian a petrecut luni de zile cumpărând fotografii goale ale unei tinere de pe site-ul OnlyFans, înainte de a realiza că de fapt este propria fiică, relatează cotidianul norvegian Dagbladet . Terapeutul de cuplu și sexologul Tone Haldorsen a dezvăluit aceasta poveste pentru ziar, cu permisiunea celor implicați. Tatăl familiei l-a contactat, supărat, după ce a descoperit identitatea anonimei cu care vorbea.

Schimburi pe OnlyFans

Trecuseră câteva luni de când acest bărbat cumpărase conținutul tinerei de pe OnlyFans, o platformă de distribuire a conținutului plătit, adesea de natură erotică sau chiar pornografică, creată în 2016. Potrivit lui Haldorsen, tânăra avea un cont anonim ( încă deschis) și și-a arătat doar corpul, niciodată fața. Tatăl nu putea ști cine era de cealaltă parte a ecranului.

În timpul unei călătorii cu prietenii, totul se schimbă. Într-o seară, fiecare se hotărăște să-și dezvăluie secretele cele mai intime și de nespus. Imediat, a apărut subiectul OnlyFans, platformă pe care mai mulți dintre ei mărturisesc că o folosesc. Norvegianul și-a dat seama că unul dintre prietenii lui cumpăra conținut de la aceeași tânără seducătoare ca el. Acesta din urmă are însă acces la mai multe date despre această persoană anonimă: știe în special că ea este din aceeași regiune cu ei. Tatăl de familie începe brusc să se teamă: și dacă ar fi cunoscut-o? Se hotărăște să investigheze și reușește în cele din urmă să descopere inimaginabilul: este propria sa fiică, în vârstă de 23 de ani.

Această dezvăluire este atât de șocanta încât bărbatul - aparent încă într-o relație cu mama fiicei sale - decide să apeleze la un terapeut de cuplu, tot sexolog. „A venit la mine pentru că era atât de supărat încât avea gânduri sinucigașe. Nu se mai putea uita la fiica lui. Faptul că propria sa fiică i-a jucat fanteziile sexuale l-a îmbolnăvit fizic ”, îi raportează Haldorsen lui Dagbladet. Cu toate acestea, el decide să-i mărturisească fiicei sale. „A găsit dezgustător” , relatează sexologul. Dar „cel mai greu lucru pentru ea a fost ca tatăl o mințea pe mama ei”. Amândoi au luat și decizia de a păstra secretul acestei familii pentru ei înșiși.

De-a lungul timpului, tatăl și fiica ar fi reușit totuși să se reconecteze, spune terapeutul. Acesta din urmă i-a promis fiicei sale că nu mai folosește platforma... care este totuși folosită în continuare de tânără.

Alte stiri din Life style

Ultima oră