Mireille Darc nu a avut copii, dar a jucat perfect rolul de mamă

05 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
Mireille Darc nu a avut copii, dar a jucat perfect rolul  de mamă

Mireille Darc nu a avut niciodată un copil biologic, dar ea jucat rolul de mamă pentru mulți copii. După o săptămână de la decesul celebrei actrițe, unul dintre fiii ei ”ascunși” iese din anonimat pentru a-i aduce un omagiu.

Mireille Darc nu putea avea copii. O problemă cardiacă i-ar fi pus în pericol viața dacă ar fi adus pe lume un bebeluș. Acesta a fost la originea separării actriței de Alain Delon. Și totuși chiar dacă nu a avut copii, actrița i-a iubit pe cei care au fost în preajma ei. De exemplu, Anthony Delon, de creșterea căruia actrița s-a ocupat timp de cincisprezece ani. Anthony Delon își amintește de Mireille Darc ca de o mamă. Apoi, actrița s-a ocupat de copiii soțul ei, Pascal Desprez, care i-a fost aproape în ultimele luni de viață. Acesta mărturisea recent că Mireille i-a adoptat copiii. 

În aceste zile, publicul a mai aflat și despre un ”fiu ascuns”, Christophe Robin, coaforul starului. Timp de două decenii, actrița venea în salonul lui Christophe Robin din Paris. În acești ani, Mireille Darc a devenit o prietenă foarte apropiată lui Christophe, care treptat i se adresa cu apelativul ”mamă”. În JDD, Christophe Robin povestește că, datorită actriței, el a beneficiat de avanaje în toate hotelurile din lume. 
Când soseam, ușile se deschideau: Ah! Sunteți dumneavoastră, fiul lui Mireille Darc? Apoi, după moartea mamei mele, am decis să o numesc Mimi. Ca toată lumea”, spunea Christophe Robin, citat de gala.fr.

Alte stiri din Life style

Ultima oră