Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la Las Vegas

18 Iul 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la Las Vegas

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani devine, pentru starea civilă, Jennifer Affleck, la 18 ani de la încheierea primei lor relații, scrie Le Parisien

Povestea lor de dragoste fascinează peste Atlantic. Starurile Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Nevada, la 18 ani după ce prima lor relație, care era deja foarte mediatizată la acea vreme, s-a încheiat.

Potrivit documentelor judecătorești publicate sâmbătă și vizualizate de AFP, cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani a ales să ia numele de familie al soțului ei și, prin urmare, va fi pentru starea civilă a lui Jennifer Affleck după această ceremonie din comitatul Clark, care include și orașul Las Vegas. Jennifer Lopez, care este și femeie de afaceri, cu o linie de cosmetice și parfumuri care îi poartă numele, și-a anunțat în aprilie logodna cu actorul într-un videoclip foarte scurt. Vizibil mișcată, a fost văzută admirând un inel cu o piatră verde.

O despărțire în 2004

Jennifer Lopez și Ben Affleck se cunoscuseră în 2002 pe platourile de filmare a filmului „Gigli”, considerat în mare măsură un fiasco, iar relația dintre aceste două nume mari de la Hollywood fusese urmărită îndeaproape de paparazzi. Nunta lor, programată pentru 2003, fusese amânată, înainte ca ei să-și anunțe despărțirea în 2004.

Cele două vedete au aprins web-ul anul trecut dând o șansă cuplului lor, supranumit „Bennifer” (contracția prenumelor lor) la începutul anilor 2000.

„Este o frumoasă poveste de dragoste că am putut avea o a doua șansă”, comentase interpretul „Jenny From The Block”, într-un interviu acordat în februarie revistei People.

Alte stiri din Life style

Ultima oră