Funcţie Google de căutare rapidă pe telefoanele mobile

01 Noi 2018 | scris de M.C.
Funcţie Google de căutare rapidă pe telefoanele mobile

Discover feed, o nouă funcție în oferta Google, anunțată luna trecută în cadrul sărbătoririi celei de-a 20-a aniversări a acestui gigant intranet, a început să ajungă încet-încet la clienți.

Discover feed este destinată utilizatorilor de telefonie mobilă, cărora le oferă mai multe comenzi rapide de căutare prin Google, potrivit Radio România Actualități.

Cele mai multe comenzi rapide sunt menite să acceseze știrile recente, dar prin intermediul lor se pot obține prognoze meteo curente, rezultate sportive și alte știri.

Noul upgrade reprezintă o schimbare majoră pentru cel mai popular motor de căutare din lume, deoarece Google începe să acorde din ce în ce mai multă atenție informațiilor noi şi actualizate.

Și aceasta înseamnă că atunci când se face o căutare, noua funcţie va încerca să determine termenul  respectiv înainte de a-l introduce în browser.

Pe de altă parte, Google Chrome oferă deja utilizatorilor mai multe destinații de căutare sugerate, care apar imediat după deschiderea unui nou card.

Discover feed poate fi utilizată în browserele Chrome și Safari, atât pe platformele Android, cât și pe platformele iOS.

Pentru moment, acesta este disponibil doar pentru utilizatorii din Statele Unite, dar va fi disponibil în curând şi în alte părți ale lumii.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din It

Ultima oră