Warner Bros se opune Inchiziției lui Emma Watson contra lui JK Rowling

22 Noi 2022
Warner Bros se opune Inchiziției lui Emma Watson contra lui JK Rowling

JK Rowling este victima unei vânătoare de vrăjitoare lansată de Emma Watson care nu o iartă pentru părerile ei despre problema transgender. Compania de producție Warner Bros pare să-și fi ales cu siguranță partea, scrie revista Causeur.

Harry Potter ar putea reveni în sfârșit! Fanii faimoasei saga au explodat de la anunțul unei potențiale continuări. La începutul lunii noiembrie, CEO-ul Warner Bros, David Zaslav, și-a exprimat dorința de a „vedea dacă poate face ceva în legătură cu Harry Potter cu JK Rowling în viitor”The Hollywood Reporter a dezvăluit că vrea să „se concentreze pe francize" pentru următoarele producții.

Deja în această vară, Chris Colombus, regizorul primelor două părți ale serialului fantastic, a mărturisit într-un interviu că „o versiune a Copilului blestemat cu Dan, Rupert și Emma la vârsta potrivită ar fi un vis cinematografic” .

Pe 24 iunie, mass-media EwwFeed a dezvăluit că Emma Watson le-ar fi mărturisit celor din jur că este gata să-și puna pelerina de vrăjitoare. Numai că ea a pus o singură condiție: ca JK Rowling, însuși creatoarea lui Harry Potter, să fie eliminată din proiect! Cu bagheta ei progresistă woke, Emma Watson dorește să o „anuleze” pe glorioasa scriitoare, din cauza pozițiilor sale controversate cu privire la persoanele transgender.

Dacă Emma Watson este cel mai înverșunat critic al ei, ea nu este singura. Daniel Radcliff și Ruper Grint, actori principali din saga, au atacat-o de mai multe ori pentru remarcile ei considerate „transfobe”...

Dacă sexul nu este o realitate, atunci ceea ce femeile din întreaga lume experimentează cu adevărat este șters

JK Rowling a dezvoltat de ani de zile o viziune critică asupra transidentității, ceea ce i-a adus hărțuirea pe rețelele de socializare și amenințările obișnuite cu moartea.

În iunie 2020, hărțuirea ei pe internet a căpătat o dimensiune globală când a îndrăznit să conteste relevanța termenului de „persoane care au menstruație ”. Acest lucru este folosit de mulți transactiviști pentru așa-numita sferă incluzivă. „ Sunt sigur că a trebuit să avem un cuvânt pentru acești oameni. Cineva să mă ajute. Femei? Putem sa? Fimmes? „Atunci a glumit autorul britanic. A fost suficient ca acuzațiile de transfobie să plouă!

Într-o postare publicată ulterior pe blogul ei, JK Rowling consideră că această expresie „ostilă și alienantă” contribuie la invizibilizarea femeilor în spațiul public. Ce poate fi mai dezumanizant decât reducerea unei femei la organele sale genitale? Încă un paradox pentru activiștii care susțin supremația genului asupra biologiei... Prin urmare, i se pare esențial să-și amintească existența genului binar și specificul biologic al femeilor. Dacă sexul nu este o realitate, atunci ceea ce trăiesc cu adevărat femeile din întreaga lume este șters”, a denunțat ea pe Twitter.

De atunci, ea a avertizat constant despre periculozitatea hormonilor și a operațiilor de schimbare a sexului în fața celor din ce în ce mai numerosi care revin la sexul inițial. În vizorul ei, apatia feministelor în fața venirii femeilor transgender în competițiile sportive feminine. Aceștia sunt marii perdanți ai egalitarismului atât de lăudat de societățile noastre liberale, deoarece își văd prețurile măturate de bărbați care au devenit transexuali... 

Afirmațiile sale au atras așadar furia Emmei Watson care deja în 2020 s-a indignat împotriva acestor comentarii pe Twitter. Pe 13 martie 2022, în cadrul celei de-a 75-a ceremonii BAFTA – British Academy Film Awards – de la Londra, actrița a profitat de urcarea pe scenă pentru a-i arunca o iornie subtilă: „Sunt aici pentru toate vrăjitoarele în trecere”. 

Interpreta Hermionei Granger ar trebui să-și abandoneze bagheta magică de când Warner Bros a luat partea lui JK Rowling la sfârșitul lunii iunie: „Ea este una dintre cele mai desăvârșite povestitoare din lume și suntem mândri să fim studioul care aduce viziune, personaje și povești la viață acum – și pentru deceniile viitoare”. În aceeași direcție merg și declarațiile recente ale CEO-ului companiei.

Evanesco [1] ! Vechea distribuție care s-a bătut în progresism wokist excesiv ar putea dispărea din următorul Harry Potter...

 [1] Evanesco este formula pentru vraja de dispariție folosită în Harry Potter

Alte stiri din Film

Ultima oră